Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Гімн світлу: в худмузеї відкрилася виставка, присвячена йозі

2019 09 24 yoga

 

У Черкаському обласному художньому музеї відкрили виставку «Гімн світлу».
Час біжить швидко. Сахаджа Йозі України виконується 30 років! А в Черкасах – 25! Цій даті присвячується виставка картин двадцяти п’яти художників з дванадцяти країн світу.

 

2019 09 24 yoga1

 

Про це повідомляє видання "Про Головне" з посиланням на сторінку музею у фейсбук.

«ГІМН СВІТЛУ» – це унікальна подія в сучасному українському культурному просторі, що відображає принципово новий підхід митця до творчості. Він безпосередньо пов’ язаний із самореалізацією, процесом, що сприяє духовній трансформації особистості і, як наслідок, бажанню виразити духовне світло в своїх творах.
Вже не таємниця, що кожен з нас всередині має досконалий енергетичний механізм, так зване тонке тіло, яке активізується під впливом тієї чи іншої вібраційної мистецької форми.

Таким чином глядач або слухач починає «вібрувати» в унісон картині або музиці, відчуваючи пульсацію того чи іншого твору мистецтва, отримуючи можливість розчинитися у світлі естетичної, а головне духовної досконалості. Повністю це усвідомити можливо завдяки Сахаджа Йозі, яка започаткована у 1970 році та поширена на всіх континентах більш ніж у 140 країнах світу, включаючи Україну. Сахаджа Йога є методом духовного самовдосконалення та саморегуляції. В її основі лежать древні знання та практики, що своїм корінням сягають сивої давнини. Але водночас це сучасна йога для сучасних людей, які живуть тут і зараз, повсякчас зустрічаючись з радощами та проблемами сьогодення.

 

2019 09 24 yoga2

 

Засновниця методу НІРМАЛА ШРІВАСТАВА (Шрі Матаджі, 1923-2011), чия діяльність здобула високу оцінку в різних країнах світу. Так, Клаус Нобель, двоюрідний онук Альфреда Нобеля, у своїй промові 1997 року в Лондоні описав її як «вищий прояв сучасної епохи». У 1996 році уряд Італії визнав її Людиною року. Шрі Матаджа відвідувала України з публічними програмами сім разів у період з 1989 по 1996 роки. У переповнених залах та на відкритих стадіонах свою духовну реалізацію в її присутності отримали більш ніж 20 тисяч шукачів істини. Отже, і у вас є така нагода!

На виставці представлено роби українських та зарубіжних художників, виконаних у різних жанрах та техніках, але об’єднаних єдиним розумінням духовного світла, що випромінює кожен з нас.

Виставка діє до 5 жовтня 2019 року.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.