Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Сміла пишається своїм Героєм – капітаном Олегом Мельничуком

2019 09 24 Oleg

 

Вчора у міському будинку культури громада міста Сміла щиро, із сльозами та оваціями, вітала у рідному місті нашого земляка - капітана “Яни Капу”, який через 9 місяців повернувся із російського полону, Олега Мельничука.

 

2019 09 24 Oleg2


Хвилюючу зустріч розпочав та емоційно привітав Олега з поверненням додому міський голова Олексій Цибко. Він вручив Героєві нагрудний знак “Гідність та честь”, а також Подяку Смілянського виконавчого комітету за сумлінну службу, бойову та професійну майстерність, мужність та героїзм при виконанні військового, громадського в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, особистий внесок у зміцнення обороноздатності України.

 

2019 09 24 Oleg1


На зустрічі була присутня вся родина Олега Мельничука. Його батьки подякували смілянам за підтримку, ці 9 місяців полону сина здалися їм вічністю, всі їхні переживання не можна описати словами. На щастя, все завершилось. Олег вдома. Його вітали голова Ради ветеранів міста Микола Якушенко, місцева поетеса Тетяна Шугар-Благодарна, учнівські колективи міста, джури – переможці обласних змагань з Тернівки, які підготували концертно-патріотичні номери. Вийшов дуже натхненний, насичений, емоційний та патріотичний захід.
Олег Мельничук подякував за листи, за увагу земляків, за підтримку у ті важкі часи полону. Він читав усі листи, намагався всім відповідати, але, можливо, не всі його відповіді дійшли адресатам.

 

2019 09 24 Oleg3


Сміляни задавали запитання Олегові, спілкувались з ним, брали автографи. Наш відважний земляк розповів, як тепер цінує життя, свободу, вільне небо, Батьківщину. Сказав, що все одно не припинить службу на флоті, планує пройти реабілітацію, відпочити, побути з батьками і друзями. Йому 24 роки, він не одружений і поки що не знайшов свою половину. Містяни вітали Олега стоячи, всі бажають йому скоріше повернутися до нормального стану, переживши стрес полону, побудувати щасливе життя у нашій мирній країні 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.