Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Завершують реконструкцію черкаського драматичного театру

2019 09 18 teatr

 

Черкаські театрали з нетерпінням чекають відновлення приміщення обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка після того, як його зруйнував вогонь. Будівельні роботи тривають досить повільно: незабаром мине п’ять років відтоді, як вони розпочалися. Фойє, зал для глядачів, інші приміщення з усіма комунікаціями після пожежі вже відновлено повністю. Як повідомив під час виїзної наради безпосередньо в реконструйованому приміщенні за участі голови облдержадміністрації генеральний підрядник директор ТОВ «ПМ Арсенал» Владислав Мамчур, перша черга робіт, які залишилося виконати, має бути завершена до середини грудня нинішнього року. На реконструкцію (її загальна вартість — понад 158 мільйонів гривень) щороку спрямовували необхідну кількість коштів, зокрема з обласного та міського бюджетів. Завершено облаштування опалення, монтаж електромереж, а також системи кондиціонування та водогону. Нині тривають внутрішні оздоблювальні роботи, заміна підлоги на поверхах. На фінальній стадії й монтаж систем автоматичного пожежогасіння і автоматичного контролю вибухонебезпечних концентрацій паливного газу. Коштом обласного бюджету вдалося придбати сценічне обладнання на 6,5 млн грн. Його встановлять на оновлену сцену, що й заплановано на наступний рік. Під час виїзної наради голова облдержадміністрації Ігор Шевченко обговорив з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком можливість співфінансування з бюджету міста облаштування прилеглої до театру території, повідомляє Урядовий кур’єр..

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Громади району попрощалися з Героями, які загинули на війні з окупантами

19 березня 2024, 09:33

2024 03 18 GromadiНаш район провів останнім шляхом Героїв-земляків, які загинули за незалежність рідної землі на війні з російськими окупантами.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.