Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Смілянський підприємець до Дня міста відновив алею парасольок (фотофакт)

2019 09 14 podarynku4

 

Відомий смілянський підприємець Андрій Черничко та громадська організація «СМІЛА СВОЇМИ РУКАМИ» також вирішили зробити подарунок до Дня міста – оновити Алею парасольок.

 

2019 09 14 podarynku7


«Гарна ідея з алеєю парасольок була втілена в життя у нашому місті на початку літа. Частина смілян критикувала алею, вважаючи її марнотратством, інша частина - захоплено любувалася і робила фото на фоні парасольок. На жаль, алея парасольок прикрашала Смілу не довго. Чи то парасольки були неякісні, чи місце розташування вибрано не вірно. Так чи інакше перший суттєвий порив вітру знищив парасольки, - написав на своїй сторінці у ФБ Андрій Черничко. - Алея парасольок була, мабуть, єдиним арт-об’єктом який приносив яскраві фарби і переважно позитивні емоції людям. Це перше місце у Смілі, до якого сміляни приїздили фотографуватися з інших районів міста. Дуже прикро, що краплинку краси було знищено природою».

 

2019 09 14 podarynku6


Розуміючи важливість хоча б невеликого позитиву в нашому місті, громадська організація «СМІЛА СВОЇМИ РУКАМИ» вирішила зробити подарунок смілянам та за власні кошти відновити алею парасольок біля школи мистецтв.

 

2019 09 14 podarynku8


«Нові парасольки, які ми придбали, в рази міцніші за ті, що були першого разу. Чи варто відновлювати алею восени? Варто! Ще багато теплих, сонячних, осінніх днів. Чи не пошкодить вітер знову відновлену алею? Можливо, частково і пошкодить. Скажу одне точно: біля школи мистецтв і з існуючою схемою кріплення парасолькам там не місце. З настанням дощів і при сильних поривах вітру парасольки будуть демонтовані і вже навесні наступного року будемо вирішувати питання про перенесення цього арт-об’єкту на бульвар Бобринського, а біля школи мистецтв створимо іншу арт-композицію, ідея вже є», - розповів Андрій Черничко.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.