Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Добросердечні сміляни допомогли пораненому дідусю (фотофакт)

2019 09 14 dopomoga

 

Приємно бачити, що у нашому місті є небайдужі жителі, які готові відкласти власні справи і прийти на допомогу людині, що потрапила у біду.
Вчора ввечері у центрі, майже напроти пожежної частини, посеред нашого зруйнованого тротуару впав чоловік похилого віку, який ішов з ціпком. Впав дуже необережно – розбив голову об асфальт, пошкодив руку, ноги… За хвилину набігла велика калюжа крові. Сам він не міг піднятись. Поряд проходили молоді люди. Побачивши покаліченого старого, вони відразу кинулись йому на допомогу. Біля пораненого чоловіка почали збиратись перехожі, йому викликали швидку, сусіди впізнали цього діда і зателефонували його родичам.

 

2019 09 14 dopomoga1


Пізніше з’ясувалося, що 75-річний чоловік мешкає недалеко від місця пригоди, люди його добре знають. Він вдівець, втративши дружину, став зловживати алкоголем… Як тільки отримає пенсію, перші кілька днів такі випадки з ним трапляються часто, поки не закінчаться гроші... Швидку допомогу йому викликали вже кілька разів, але він постійно тікає з лікарні. Прикро бачити, як ця людина занапастила себе, але навіть рідні нічого не можуть з ним удіяти…

 

2019 09 14 dopomoga2


Молоді сміляни були поряд із стареньким та підтримували його до самого приїзду швидкої. Екіпаж медиків також виявився молодим, але вони оперативно та якісно надали допомогу, дуже толерантно поводилися з цим нестандартним пацієнтом.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Вночі в області випало 13 сантиметрів снігу

19 березня 2024, 13:31

2024 03 19 snigЦиклон, який завис над Черкащиною зумовив помірні, місцями значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.