Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Управління ЖКГ зробило кілька подарунків смілянам до Дня міста (ФОТОФАКТ)

Напередодні Дня міста активізувались роботи з благоустрою та прибирання усіх куточків Сміли. Особливо приємні зміни помітні у центрі – на бульварі Графа Бобринского встановили лавки навколо бетонних кілець, у яких посаджено дерева, змінюють лавки біля міського фонтану, пофарбовано металевий паркан поблизу музею та МБК, ремонтують дитячі майданчики, приводять до ладу автобусні зупинки.

Ініціатором та організатором втілення у життя цих добрих справ є управління житлово-комунального господарства. Начальник управління ЖКГ Валентина Зборівська говорить, що, незважаючи на брак кошів, хотілося зробити якомога більше подарунків жителям до Дня міста. Вона розповіла, що управління ЖКГ «заробляє» кошти на зовнішній рекламі, оренді бігбордів, оренді тимчасових споруд. Тож гроші, що надійшли, витратили на ремонт лавок. Із ФОП О.Єгоров укладено договір на суму понад 188 тисяч гривень на виконання поточного ремонту сидінь біля декоративного басейну по вулиці Незалежності - навколо центрального фонтану.

 

2019 09 14 podarynku3

 

2019 09 14 podarynku5

 


Депутати міської ради додатково виділили кошти у розмірі 84 тис. грн для встановлення сидінь на бульварі Бобринського - навколо бетонних кілець з деревами - ФОП Роман Сокоренко вже встановив сім сидінь-стільців із супутними частинами до них.

 

2019 09 14 podarynku

 

2019 09 14 podarynku2


Для фарбування паркану був укладений договір із СКП «Комунальник», щоб вони теж змогли заробити якісь додаткові кошти.
А ще управління ЖКГ уклало договір з приватним підприємцем на розчистку і промивання фонтану.
- За всі ці ремонтні платить і контролює їх виконання саме управління ЖКГ. Тож нам образливо, коли сміляни думають, що все це для міста зробив підприємець Андрій Черничко, - каже Валентина Зборівська. – Ми не применшуємо заслуг місцевих підприємців, громадських організацій та всіх, хто добровільно, за свій рахунок робить добрі справи для нашого рідного міста. Але у даному випадку буде справедливо повідомити жителям Сміли, що управління ЖКГ активно готує місто до великого свята і здійснює багато роботи.

 

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.