Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На території області СБУ «взяла диверсантів»

2019 09 13 SBY

 

На території нашої області Координаційна група Антитерористичного центру при обласному управлінні Служби безпеки провела чотириденні тактико-спеціальні навчання на базі одного із військових об’єктів.
Про це інформує пресслужба обласного управління СБУ.
У заході брали участь регіональні підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Держслужби з надзвичайних ситуацій, поліції, Нацгвардії, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.
Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз, перевірка системи оповіщення та евакуації мешканців населених пунктів, прилеглих до військового об’єкту.

 

2019 09 13 SBY2


За легендою навчань умовні диверсанти проникли на територію регіону для вчинення «диверсій» –знищення військових складів зберігання боєприпасів.
Завдяки злагодженим та ефективним діям силовиків умовні диверсанти були своєчасно виявлені та затримані.

 

2019 09 13 SBY1


За підсумками навчань Координаційна група надала представникам військових частин регіону інструкції щодо дій під час можливих терористичних та диверсійних загроз. Також було визначено стан захищеності і безпеки відповідних об’єктів.

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
+3 #1 Сократ 15.09.2019, 18:01
Готуються до зимового сезону, коли "бойовики" та "диверсанти" зі Сміли будуть захоплювати адмінбудівлі та карати тих хто причетний до холодомору, розкрадання бюджету та занепаду міста.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

19 березня 2024, 10:29

2024 03 19 zustrichУ Смілу завітав письменник та співзасновник видавництва "ТаТиШо", український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей", режисер-документаліст, волонтер, засновник мистецького проєкту "Так працює пам'ять" та поет Руслан Горовий.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.