Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Районні депутати не можуть визначитися, хто буде головою райради

2019 08 30 sesia

 

28 серпня відбулась чергова п’ятдесят перша сесія Смілянської районної ради сьомого скликання. Вів сесію заступник голови районної ради Василь Латенко, тому що Смілянський район підхопив вірус від міста Сміла, і тут теж немає постійного очільника влади.
Першим питанням порядку денного було обрання голови районної ради. У кулуарах говорять про кількох претендентів на цю посаду – Василя Латенка, Ігоря Римського, Олександра Гончаренка та Василя Мельника. Але жоден з них не має підтримки абсолютної більшості.
Василь Латенко підкреслив, що зараз кожен депутат має право стати головою районної ради. Депутат Микола Половинка сказав, що залишилося 6 місяців до завершення каденції цієї ради. Тож немає сенсу обирати голову, платити йому велику зарплату, бо він все одно нічого не встигне зробити. краще зекономити кошти бюджету і витратити їх на лікарню і більш важливі речі.
Депутат від фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Віктор Золотоверхий запропонував зняти це питання до того часу, поки до сесії не звернеться письмово група депутатів, які підтримують одного кандидата, і коли обранці вже визначаться з тим, кого вони хочуть бачити очільником.
Тож депутати зняли питання про обрання голови районної ради з цього порядку денного до кращих часів.

scroll back to top

Коментарі  

Олена
+2 #1 Олена 31.08.2019, 21:02
Та не переймайтесь ви так! Ще трохи, район ліквідують та й закінчиться ваш драматичний театр, де ви стрибали, як блохи.....
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.