Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У дитячих таборах Сміли оздоровлення дітей прошло без НП

2019 08 29 pidsymku

 

Жодного випадку спалаху гострих кишкових інфекцій чи харчових отруєнь у дитячих оздоровчих таборах Сміли цього літа не зафіксовано. Такий результат оздоровчої кампанії 2019-ого року за підсумками роботи Держпродспоживслужби, повідомляють в обласному управлінні цього відомства.
Фахівці Смілянського міського управління Держпродспоживслужби здійснювали нагляд за 21-им дитячим оздоровчим закладом. Працювало 20 таборів з денним перебуванням дітей, в тому числі 5 профільних змін для обдарованих дітей, для осіб з особливими освітніми потребами, для активістів фізкультурно-спортивної роботи та літня мовна школа, стаціонарний оздоровчий табір ТОВ «Дитячий оздоровчий табір «Тимурівець».
З початку підготовки та проведення оздоровчої кампанії було проведено 4 позапланові заходи державного нагляду у ТОВ «ДОТ «Тимурівець».
Ще напередодні відкриття спеціалісти Держпродспоживслужби надавали пропозиції щодо забезпечення камерної дезобробки чи хімчистки постільних речей, заміни зношених постільних речей, засітчення віконних фрамуг та забезпечення світлових точок світильниками в житлових кімнатах, проведення профілактичних дезінсекційних та дератизаційних робіт приміщень та території табору, завершення ремонтних робіт.
Під час роботи табору в першу зміну було виявлено порушення щодо проходження персоналом обов’язкових періодичних медичних оглядів, незабезпечення медичного пункту необхідним набором медикаментів, медичного обладнання та медичною документацією. Адміністрація закладу всі вищезазначені недоліки усунула.
За участю фахівців Смілянського міського управління проведено перевірку 20-ти відпочинкових таборів з денним перебуванням дітей. У 12-ти з них було зафіксовано порушення, які в основному стосувалися відсутності свідоцтв про державну реєстрацію та висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи на дезінфікуючі та синтетичні миючі засоби, відсутності контролю температурного режиму холодильного обладнання при зберіганні продуктів, які швидко псуються, відсутності поточного ремонту виробничих приміщень харчоблоків та обладнання.
За несвоєчасне проходження медогляду, при підготовці таборів до роботи в літній оздоровчий період, тимчасово було відсторонено від роботи 40 працівників відпочинкових таборів трьох смілянських шкіл та двох інтернатних закладів.
Крім того 422 працівники відпочинкових та оздоровчого таборів складали залік з гігієнічного навчання.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.