Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На Спаса у Ковалисі гучно святкували День села

2019 08 21 selo

 

Так повелося, що на Яблучного Спаса, 19 серпня, жителі Ковалихи святкують День свого рідного села. І цього року організатори та спонсори доклали усіх зусиль, щоб свято вдалося на славу.
На Спаса у Ковалиху поприїжджали гості та очільники усіх сіл Ротмістрівської ОТГ.
Спочатку односельчан привітав із святом староста села Сергій Ярута, приєднався до поздоровлень голова Ротмістрівської ОТГ Володимир Ховайба. Із найщирішими побажаннями та привітаннями від імені Всеукраїнського Об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» виступив Віктор Золотоверхий. ВО «ЧЕРКАЩАНИ», традиційно, є одним із найбільших спонсорів свята.

 

2019 08 21 selo3

 

Тож староста села передав грамоту, запашний коровай та подякував за постійну підтримку секретареві політичної ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Анатолію Семинозі.

 

2019 08 21 selo2


Після офіційної частини розпочалась весела лотерея, концерт та культурна програма з дискотекою під живу музику.
Директор Будинку культури Світлана Коваль та художній керівник Віктор Присяжний подбали про змістовну программу та відмінні концертні номери.
Спочатку розіграли 120 лотів безпрограшної лотереї. Призи переважно продуктові, інколи – несподівані. Цього року виставили живого барана! Дякуючи ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та іншим щедрим спонсорам, багато гостей отримали корисні подарунки.

 

2019 08 21 selo1


Потім на святі привітали ювілярів, іменинників, молодят, найкращих працівників села.
Відзначили довгожителів – Іван Михайлович Бондаренко дожив до поважного віку - 96 років, а його тезка за прізвищем - Дуся Степанівна Бондаренко – до 95 років.
В успішних подружніх пар, які прожили разом по 25, 35, 45 років – прямо на сцені брали інтерв’ю та випитували секрети кохання і вірного сімейного життя.
Публіку розважали власні таланти – неповторний і творчий колектив «Журава». А танцюристка від Бога Маргарита Гузьман, володарка 5 золотих медалей, чисельних перемог на обласних та Всеукраїнських конкурсах, порадувала глядачів майстерними спортивними і бальними танцями.
Після концерту і частувань, гості свята розважались на запальній дискотеці, яку влаштував улюблений музикант жителів села Ковалиха - Олег Мальцев. Свято завершилося майже під ранок.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.