Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Центр зайнятості пропонує нові вакансії

2019 08 15 vakansii

 

У селі Мала Смілянка Олександр Золотарьов завітав на консультаційний захід для жителів громади. Свого часу він працював оператором станків з числовим програмним управлінням, механізатором, а коли став безробітним, то взяв участь у громадських роботах.
“Я продовжую шукати постійну роботу. Коли фахівці центру зайнятості повідомили про актуальні вакансії, мене зацікавила робота на заводі. Там пропонують в’язати джгути для комплектуючих автомобілів, навчають на робочому місці і добре платять”, – розповідає чоловік.
За словами Лариси Задорожної, заступниці начальниці відділу організації працевлаштування населення міськрайонного центру зайнятості, наразі безробітним пропонується робота для складачів поїздів, регулювальників швидкості руху вагонів, слюсарів, продавців, електромонтерів, підсобних робітників, в’язальників схемних джгутів, шнурів та кабелів. «Таких вакансій зараз найбільше”, – каже пані Лариса.
“Також ми запрошуємо бажаючих здобути фах тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва та швачок. Навчання на трактористів відбувається у Золотоноші та в Черкаському навчальному центрі МінАП та продовольства України. А швачок навчають у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів», – додає Ольга Самарська, начальниця відділу активної підтримки безробітних.
Як наголошує Юлія Осика, заступниця начальниці відділу взаємодії з роботодавцями, підприємцям у центрі зайнятості пропонують відвідувати семінари та тренінги. На них можна навчитися, освіжити знання чи поділитися власним досвідом з маркетингу та управління, корпоративної культури, тайм-менеджменту.
«На таких заходах роботодавці регіону знайомляться одне з одним та мають змогу запускати спільні проекти. Також ми розповідаємо про послуги від центру зайнятості та в якому випадку можна отримати компенсацію з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування”, – підсумовує Юлія Осика.

 

Ангеліна Хоменко, фахівчиня міськрайонного центру зайнятості

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Громади району попрощалися з Героями, які загинули на війні з окупантами

19 березня 2024, 09:33

2024 03 18 GromadiНаш район провів останнім шляхом Героїв-земляків, які загинули за незалежність рідної землі на війні з російськими окупантами.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.