Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Чоловіка, якого розшукували родичі, знайшли повішеним

2019 08 07 pomer

 

Знайшли повішеним 68-річного Костянтина Королюва, який загадково зник 25 липня і якого розшукували рідні.
Як повідомляють «Вечірні Черкаси», тіло чоловіка випадково знайшли за 2 кілометри від Звенигородки. Покійний був у зашморгу, причепленим до зрізаного горіха й стояв навколішки.
Рідні не знають, що могло штовхнути чоловіка до самогубства.
«Я не зверталась до поліції в день зникнення, - плаче дружина Віра Королюва. Розмовляємо біля будинку вдови. – Знала, що зазвичай вони починають шукати на третій день. Сімейних скандалів у нас в переддень ніяких не було. Фінансових проблем теж не було. Живемо, як і всі. Не п’яниця, щоб десь загулював. Єдине, у чоловіка боліла голова. Коли він так і не з’явився, почали розвішувати фотографії по місту й в інтернеті. Обходили скрізь, де тільки могли. Поліція взагалі почала шукати лише на 7-ий день. До цього нічого не робили».
Перукар, в якого Корольов зазвичай стригся, нічого дивного в день зникнення не помічав за ним.
«Він до мене прийшов з нормальним настроєм. – розповідає чоловік. – Підстригся. Єдине, спочатку говорив нормально, але чомусь розвернувся якось різко й тоді пішов. Почував він себе добре. Давно його знаю. Любив розповідати про різне. Самому дивно, чому він таке зробив собі».
Донька загиблого Ірина Королюва не вірить у суїцид. У місті почала ходити версія, що її батька могли збити, а тіло заховати й зімітувати самогубство.
«Батьки прожили разом 45 років. У нас хороша сім’я, - розповідає Ірина. – Не можу нічого стверджувати, але в цій ситуації якось все підозріло. Мій батько сам такого б не зробив. Розумію, коли людина замкнута, чи має хворобу якусь і накладає на себе руки. Звичайно, побутові сварки між батьками були, але ж незначні. Знаю, що в них робилося, бо майже щодня ходила. Коли пішов до перукаря, не взяв із собою мобільний телефон. Але він часто так робив».
Востаннє Костянтина Корольова бачили на автобусній зупинці. Чоловік із кимось розмовляв. Перед цим зайшов до кіоску за сигаретами.
Місце, до знайшли тіло, популярне серед місцевої молоді. Розташоване поряд із дорогою на сусіднє Ватутіне. Там часто можна побачити компанії, які хочуть усамітнитися. Навколо густі хащі з кущів та ліщини.
У поліції в убивство не вірять. На тілі чоловіка жодного перелому фахівці не знайшли. За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження за статтею «убивство» з позначкою «самогубство».
У той же день, коли розшукали чоловіка, неподалік від цього місця було знайдено тіло молодого хлопця. Юнак також висів у зашморгу.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.