Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Сміляни обурені виплатою грошової компенсації посадовцям міської ради

2019 08 01 grochi

 

Нещодавно в Інтернеті з’явилась інформація про те, що секретар міської ради Віктор Федоренко отримав 285,5 тис. грн компенсації з місцевого бюджету за вимушений прогул з 17.11.2017року по 06.12.2018 року. Про це виданню «Сміляночка» стало відомо з власних джерел у міській раді.
«За інформацією, виплату компенсації Віктору Федоренку, відповідно до рішення суду, підписав перший заступник міського голови Олексій Гончаренко.
Також отримати компенсацію бажають і всі раніше звільнені заступники міського голови, які вже звернулися до суду з власними позовами.
Однак 23.07.2019 року, Шостий апеляційний суд, скасував рішення від 17.05.2019 Черкаського окружного адміністративного суду про задоволення позову стосовно отримання компенсації з місцевого бюджету на користь Людмили Осейко, прийшовши до висновку, що раніше звільнені заступники не мають право на відповідну компенсацію.
На початку серпня відбудеться аналогічний розгляд справи за позовом Олексія Гончаренка», - йдеться у повідомленні на сайті «Сміляночка».
Звісно, ця новина швидко поширилась у соцмережах та викликала обурення смілян: як можна вигрібати із куцого міського бюджету останні копійки ,якщо там і так не вистачає коштів на необхідні справи для життєдіяльності міста?
Нагадаємо, Віктор Федоренко поновився на посаді секретаря міської ради 7 грудня – на День місцевого самоврядування. Тоді він говорив, що компенсації не вимагатиме, що закатає руки і буде працювати на благо міста. Критикував попереднього секретаря міської ради Костянтина Синьогуба за те, що той працював сам, без заступників. Цим він зекономи кілька тисяч для міського бюджету, але, не спрявляючись із роботою і не встигаючи, він нібито втратив мільйони для міста. Згодом почали повертатися на посади раніше звільнені заступники міського голови:Олексій Гончаренко, Олександр Риджаніч, Людмила Осейко. Зараз майже весь старий склад посадовців працює на високих посадах, але суттєвого покращення життя у Смілі і конструктивного вирішення проблем сміляни поки що не помічають.

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
+12 #1 Сократ 02.08.2019, 13:00
Ну, і що далі? Понили понили і на те саме сіли. Ви скажіть звідки це чучало взялося. І чому місто вже 4 рік без обраного громадою міського голови?! Нового чи старого не важливо. Важливо обраного громадою, а не шайкою депутатіків, які сидять і разом з цим кнурьом мутять воду!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Громади району попрощалися з Героями, які загинули на війні з окупантами

19 березня 2024, 09:33

2024 03 18 GromadiНаш район провів останнім шляхом Героїв-земляків, які загинули за незалежність рідної землі на війні з російськими окупантами.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.