Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Президент Зеленський представив нового голову Черкаської ОДА – Ігоря Шевченка

2019 07 31 OchiulnukODA

 

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації - Ігоря Шевченка, кандидатуру якого Кабмін затвердив ще 26 червня.
Відповідний указ глава держави підписав сьогодні, 31 липня, у ході візиту до Черкас.
- Сподіваюся, він буде порядною людиною, - прокоментував Володимир Зеленський.
За інформацією ЗМІ, Ігор Юрійович Шевченко – бізнесмен із нерухомістю в Росії.
Як ми повідомляли раніше, Ігор Шевченко офіційно задекларував будинок, квартиру, нежитлову будівлю і дві земельні ділянки в Черкасах. Він має квартиру в Росії, набуту в липні 2017 року, а також частину нежитлового приміщення і земельної ділянки в Росії, що набуті у червні 2017 року. Цими об’єктами він володіє спільно із ставропольськими бізнесменами Андрієм Лунєвим та Михайлом Арзімановим.
Також Шевченко декларує вантажні автомобілі та три легкові. Зокрема, вартість AUDI Q7 оцінює в 2 мільйони гривень.
Шевченко є власником ТОВ «Легкий експорт плюс» та «Hermes – Shevchenko Igor», що зареєстрована в італійському місті Ріміні.
Зазначимо, що до кінця минулого року власником юридичної особи «Легкий експорт плюс» був Борис Лебедцов. Скандальний черкаський підприємець, який свого часу «світився» в історії із можливою забудовою Соснівки.
За 2018 рік він отримав дохід від підприємницької діяльності у 838 754 гривень. У готівці зберігає більше ніж півмільйона євро.
Нагадаємо, 24 червня президент звільнив голову Черкаської ОДА Олександра Вельбівця. Його обов’язки були покладені на першого заступника Тараса Висоцького.
Також Глава держави представив нового голову управління СБУ в Черкаській області - Сергія Ходунова.

scroll back to top

Коментарі  

Владимир
0 #1 Владимир 01.08.2019, 14:52
Новоназначенный глава Черкасской облгосадминистрации Игорь Шевченко в свое время сменил фамилию.Когда и почему было изменено фамилия источники не уточняют.
Напомним, согласно декларации, поданной Игорем Шевченко 25 июня, у него есть дом, квартира, нежилое здание и два земельных участка в Черкассах. Он имеет квартиру в России, приобретенную в июле 2017 года, а также часть нежилого помещения и земельного участка в России, приобретенные в июне 2017 года. Этими объектами он владеет совместно со Ставропольским бизнесменами Андреем Лунёвым и Михаилом Арзимановим. А как там проверка СБУ?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.