Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

"Нафтогаз" обіцяє залишити Смілу без газу

2019 07 24 opalena1

 

Зима не за горами і національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" погрожує залишити Смілу без газопостачання через борги.
Як повідомляє прес-служба цього відомства, зрив комунальним підприємством «Смілакомунтеплоенерго» затвердженого графіку погашення заборгованості може призвести до повторення кризової ситуації минулих опалювальних сезонів у місті Сміла .
За словами першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергія Переломи, сьогодні борг «Смілакомунтеплоенерго» перед Нафтогазом складає 80,8 млн грн, з яких 62,1 млн грн – реструктуризовано.
«Для того, щоб увійти в графік реструктуризації, «Смілакомунтеплоенерго» необхідно погасити принаймні 2,6 млн грн заборгованості», – наголошує пан Перелома.
Також «Нафтогаз» попереджає, що у разі подальшої несплати КП «Смілакомунтеплоенерго» щомісячних платежів за договорами реструктуризації, дія цих договорів припиниться, і сплаті підлягатиме весь залишок заборгованості, що була реструктуризована. У такому разі теплопостачання осель мешканців Сміли під час опалювального сезону знову може опинитись під загрозою.
«Питання стабільного забезпечення смілян теплом повністю залежить від дій місцевої влади. Сподіваюсь, її чомусь навчили помилки минулих років, коли доходило навіть до відключення опалення взимку, і цього року кризова ситуація не виникне», – підсумовує Сергій Перелома.

scroll back to top

Коментарі  

Іван
+10 #1 Іван 24.07.2019, 14:32
Федоренко з своїми депутатіками взяв борг? вірніше вкрадені в смілян гроші повісив на Смілу от їх в січні на вогнищі та де ілліч стояв і зажаримо і трохи зігріємося. Як то кажуть, проведемо дострокові вибори...
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.