Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Громадські організації міста наполягають на зустрічі з кандидатами в нардепи

2019 07 11 zystrich

 

Про те, що жителям міста необхідно добре розібратися у передвиборчих програмах кандидатів у депутати від нашого 198-го виборчого округу говорили на Громадській раді представники ГО міста. Рада хоче звернутися до ОВК з проханням організувати зустріч з кандидатами. Міська влада має безкоштовно надати приміщення для зібрання.
Але у дійсності все не так просто. Не всі кандидати хочуть відкрито спілкуватися з громадою та не бажають бачитись з конкурентами в одному приміщенні. А влада надає приміщення тільки тоді, коли більше 50 відсотків від кількості кандидатів погодяться на зустріч. То невже тим кандидатам, які все-таки хочуть прямого діалогу із смілянами, має бути відмовлено у цьому праві?
Голова ГО “Територія Гідності” Анатолій Терещенко наполягав, що спілкуватися з кандидатами необхідно у будь-якому разі, і влада має теж бути зацікавлена у цьому, повинна допомогти змодерувати зустріч, бо від цього залежить доля міста. Проте керуюча справами Людмила Осейко вважає, що влада не повинна втручатись у політику, щоб тоді очільників міста не звинуватили у сприянні певним кандидатам.
У підсумку – вибори через тиждень, а про офіційну спільну зустріч з усіма кандидатами так і не домовлено.

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
+1 #2 Сократ 12.07.2019, 19:34
І ще одне. олігархи набирають в свої ручні партії клуби нові обличчя, бо старі вже проїлися і критично викликають агресію в суспільстві та ще й дуже вже дорого їм обходяться. А молодеж самий раз. Для лохтората нові обличчя, а для ворів олігархів дешева робоча сила. Ну наче студенти для АТБ. Анатолій Пантелейович ви ж грамотна людина а так мілко мислете. Що ж тоді говорити за пролетаріат.....
Цитата
Сократ
+2 #1 Сократ 12.07.2019, 14:30
Анатоліє Пантелейовичу, які програми ви хочете почути? Програма завжди одна бреши, обіцяй і греби побільше, а там час покаже, як воно буде. У нас же немає партій у нас олігархічні клуби по інтересах. А інтерес один і найбільший, який їх усіх обєднує - побільше нагребсти в кармани з інших карманів. Все.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.