Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Перевіряти вагу вантажівок треба цілодобово

2019 05 19 kontrol

 

Цілодобова робота пунктів габаритно-вагового контролю підвищить ефективність та результативність їхнього функціонування.
Про це заявив перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький.
Як інформує прес-служба облдержадміністрації, він спільно з фахівцями профільних структурних підрозділів та організацій оглянув роботу пересувного пункту на автодорозі Н-16 «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань», км 40+170, КП “Руська Поляна”. Тут, зокрема, говорили про потребу енергозабезпечення та освітлення в темну пору доби цього майданчика, а також у цілому всіх функціонуючих у регіоні пунктів.
«Нині на Черкащині рух великовагового та великогабаритного транспорту на дорогах державного значення контролюють на чотирьох спеціально обладнаних майданчиках, – говорить Тарас Висоцький. – Для цього використовують сучасні пересувні мобільні комплекси. Утім цілодобово працює лише один пункт – на дорозі М-05 «Київ – Одеса» в Умані. У межах решти – водії великоваговиків зазвичай очікують завершення робочого дня працівників Укртрансбезпеки, а потім проїжджають запланованим маршрутом. У результаті перенавантажений транспорт суттєво пошкоджує дорожнє покриття й відповідно погіршує якість доріг. На сьогодні ми розглядаємо декілька варіантів вирішення цієї проблеми. Йдеться, зокрема, про стаціонарне чи мобільне освітлення майданчиків».
За словами першого заступника голови ОДА, детально вивчивши всі варіанти, найефективнішу пропозицію найближчим часом подадуть на розгляд депутатів обласної ради.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.