Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Олексій Цибко розказав, чому не збираються депутати і що далі буде з містом (відео)

2019 09 27 tsubko

 

27 вересня наприкінці робочого дня міський голова Олексій Цибко знову зібрав прес-конференцію, щоб звернутися до смілян та прокоментувати останні події – незібрання та непроведення виконкому і сесії міської ради.
Сесія була скликана для того, щоб надати фінансову підтримку для КП «Смілакомунтеплоенерго», щоб місто увійшло в опалювальний період, та для КП «ВодГео», адже Обленерго збирається відімкнути енергопостачання і водоканал не зможе постачати воду.
Олексія Цибка найбільше обурило те, що на бюджетну комісію і на сесію не прийшли депутати, які працюють на цих же комунальних підприємствах, які мають усвідомлювати, наскільки важливо зараз ухвалити потрібні рішення .
- Діяльність міської ради фактично заблокована, - сказав міський голова. – Що цим хоче показати Віктор Федоренко та депутати які його підтримують? – я не знаю. Адже це не особисте протистояння, тут зачіпаються інтереси усіх жителів міста, тут розглядається доля всього міста. Тому я написав листи до Адміністрації Президента, у СБУ, до голови Черкаської ОДА, де описав теперішній стан справ у місті.

Олексій Цибко повідомив, що наразі начальник управління ЖКГ Валентина Зборівська відсторонена від роботи, зараз проводять перевірку роботи управління.
Міський голова здивований тим, як директор КП «Смілакомунтеплоенерго» не знав, що у нього на підприємстві заблоковані рахунки, що є ще борги, за які треба платити.

Олексі Цибко дав відповіді на інші запитання, які задавали журналісти, прокоментував заяву від фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ», на прес-конференції виступив голова ветеранської організації Микола Якушенко із закликом до примирення і співпраці.

 

 

 


Повне відео інтерв’ю Олексія Цибка можна подивитись на каналі Сміла.ua. Підписуйтесь на наш канал!!!

На понеділок, на 15.00, призначена нова позачергова сесія міської ради. Олексій Цибко запросив усіх смілян прийти на сесію і запитати депутатів, чому вони не ходять на зібрання та не виконують свою роботу.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Громади району попрощалися з Героями, які загинули на війні з окупантами

19 березня 2024, 09:33

2024 03 18 GromadiНаш район провів останнім шляхом Героїв-земляків, які загинули за незалежність рідної землі на війні з російськими окупантами.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.