Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Звернення фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» до жителів Сміли

2019 09 26 zvernena

 

Ми, депутати Смілянської міської ради, звертаємося до мешканців міста Сміли, щоб пояснити ситуацію, яка склалася на сьогодні в нашому рідному місті.
Протягом цього року більшість депутатів міської ради належним чином виконували свої обов’язки – працювали в депутатських комісіях, брали активну участь у сесіях міської ради.
Однак частина депутатів ігнорували сесії міської ради та засідання депутатських комісій – тобто відмовилися вирішувати важливі проблеми смілян.
Це депутати Роман Хоменко, Юрій Кредзинський, Світлана Голубніченко, Ольга Дериземля, В’ячеслав Перемей, Олександра Пляченко, Володимир Салов, Вадим Старенький, Андрій Старіков, Костянтин Синьогуб, Валерій Трусов, Віталій Федун, Ігор Ткаченко, Тетяна Павленко.
Багато хто з них писав різні «гадості» в соціальних мережах – замість того, щоб спільними зусиллями забезпечувати нормальне життя Сміли.
Із приходом міського голови Олексія Цибка політична ситуація в Смілі ще більше загострилася.
Вже наступного дня з боку мера пролунали погрози у бік тих депутатів, із якими він відмовився співпрацювати.
Міський голова запросив на зустріч лише тих депутатів, які не ходили на сесії і засідання комісій та не працювали на благо міста. Це ті депутати, яких ми назвали вище.
Компроміс між цією депутатською групою та міським головою був досягнутий на таких умовах:
– повністю змінити склад виконавчого комітету Смілянської міської ради;
– влаштувати на роботу родичів і друзів;
– блокувати виконання робіт по міста підрядниками на округах депутатів із депутатської більшості;
– замінити керівників комунальних підприємств та частину начальників управлінь і відділів міськвиконкому;
– завести в місто «свої» приватні фірми для освоєння бюджетних коштів.
Перший свій робочий день міський голова Олексій Цибко почав із незаконних розпоряджень та призначень, проведення службових розслідувань для звільнення неугодних йому працівників.
І це замість того, щоб вирішувати справді важливі для смілян питання.
Ми очікували, що Олексій Олександрович проаналізував свої колишні помилки та почне працювати в позитивному руслі на благо Сміли разом із усім депутатським корпусом. І запропонує нову стратегію розвитку КП «ВодГео» та КП «Смілакомунтеплоенерго».
Але натомість ми маємо війну на Сході та «війну» в місті Сміла.
ЗМІНИ СПРАВДІ РОЗПОЧАЛИСЯ, А САМЕ:
– повернення ТОВ «Сміла Енергоінвест» в особі колишнього і нинішнього його представника – депутата міської ради Романа Хоменка та «команди» з політичної партії «Сила громад»;
– направлені з міського бюджету кошти по зобов’язаннях щодо оплати за природний газ виконавча служба міста Києва через годину після фінансування перенаправляє на ПАТ «Черкасигаз» замість того, щоб ці гроші надішли на рахунки НАК «Нафтогаз України»;
– заступником міського голови з питань ЖКГ хочуть затвердити Іщенка П.І. – це колишній головний бухгалтер ТОВ «Сміла Енергоінвест»;
– нова владна команда прагне завести до Сміли замість НАК «Нафтогаз України» приватного трейдера, який поставлятиме газ за завищеною ціною.
Ми не хочемо, щоб тепло для Сміли знову «вмикав» Президент України, а комунальне теплопостачальне підприємство мало величезні борги за розбаланс – такі борги, що їх отримало КП «Смілакомунтеплоенерго» за лютий 2018 року, коли містом керував секретар міської ради Костянтин Синьогуб.
Як не прикро, та увесь цей час у нашому рідному місті триває запекла боротьба за теплопостачання та водопостачання як за товар.Нікого не цікавлять окремі будинки чи квартири, головне – «перехопити» бюджетні установи та встановити міні-котельні, заробляти на цьому чималі кошти, а тариф для людей буде захмарний.
На жаль, політична ситуація в Смілі загострюється, а це небезпечно колапсом влади, зривом опалювального сезону в місті та перебоями з водопостачанням.
Ми закликаємо міського голову відмовитися від конфронтації та активно співпрацювати з усім депутатським корпусом – щоб разом вирішувати найважливіші проблеми смілян.

 

Ольга ТКАЧЕНКО, голова фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Смілянської міської ради
Валентина ЗБОРІВСЬКА,
Костянтин ЗАРІЦЬКИЙ,
Ольга НІКІТЧЕНКО,
Василь ПОРТЯНКО,
Анатолій СТРИГУН,
Віктор ЛИХОЛАЙ

 

Редакція інтернет-видання Cміла.UA може не поділяти думку авторів, але є об'єктивним майданчиком для висловлення власного бачення актуальних подій життя Смілянщини

scroll back to top

Коментарі  

Женя
-1 #3 Женя 03.10.2019, 17:50
Братцы, земляки. Одумайтесь. Какой ....повернення ТОВ «Сміла Енергоінвест»!!!! Вы о чем вообще. А.......
Цитата
Зе
+5 #2 Зе 27.09.2019, 12:36
Добре шо підписалися під зверненням, бачу за кого на наступних виборах ні в якому разі!
П.с. Звернення вони пишуть, напишіть про своі досягнення, досягнення солнцелікого Фреда, можна подумати без Цибка місто ну прям квітло і пахло.
Фу , гидко читати, посіпаки!
Цитата
Іван Іванич
+9 #1 Іван Іванич 26.09.2019, 12:32
А не пішли б ви усі разом на ...?
Сподіваюсь, на наступних виборах сміляни зроблять правильний вибір.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.