Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

На засіданні Громадської ради бурхливо обговорювали питання з ЖКГ та охорони здоров’я у Смілі

 

24 лютого відбулося чергове засідання Громадської ради. На засідання були запрошені провідні керівники міста, щоб представники громадських організації могли задати їм актуальні питання, які хвилюють містян. На питання, що стосуються житлово-комунального господарства Сміли, відповідав профільний заступник міського голови Богдан Дубовський. А на питання медицини – начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко. Службовцям було досить важко, бо гострих проблем у нашому місті чимало. «Теплої ванни» від людей їм не варто очікувати, а зустріч віч-на-віч із представниками громади та ще й перед камерами журналістів – гарне випробування для кожного чиновника. Тому такі наради потрібно проводити частіше, для зняття соціальної напруги серед містян і донесення необхідної інформації жителям міста.

 


Спочатку заступник міського голови Богдан Дубовський спростовував інформацію, яку раніше сам і надав на депутатській комісії, про те, що вартість тарифу на воду у Смілі можуть підняти до 66 грн. З’ясувалося, що такі тарифи прораховувались, але найближчим часом у місті залишиться нинішня ціна на воду.
Потім Богдан Дубовський розповів громадськості про банкрутство водоканалу, про шалені борги у розмірі 47 млн грн та про створення нового водоканалу. Заступник міського голови розказав, як складно для нового підприємства «Вод Гео» виготовити всі ліцензійні документи, що це все буде тягтися 6 місяців як мінімум. Розповів про перехід на комерційний облік води, про боротьбу із втратами води та крадіжками.
Богдан Дубовський відповів на питання про перспективи опалення міста у наступному сезоні. Про те, що всі віддалені від котелень будинки, які не вигідно опалювати через ЦО, планують відрізати від централізованого опалення і переводити на індивідуальне.

 


Було кілька хороших новин. Богдан Дубовський розповів про те, як міські юристи борються у судах за зменшення боргу, який несправедливо поклали на наше місто. Що поступово сума боргу зменшується і є надія на виграш.
Було багато питань щодо співпраці з ОСББ, представники громади задавали складні запитання, просили роз’яснень, пропонували запросити на наступні зустрічі директора водоканалу і начальника управління ЖКГ.
Докладно проінформував про стан розвитку медичної галузі Микола Стуженко. Він сказав, що зараз основне завдання медиків – укласти якнайбільше договорів і пакетів послуг з Національною службою здоров’я України та залучити якомога більше державних грошей для фінансування медицини.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.