Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Підприємиця хотіла вивезти за кордон цінну деревину на 300 тисяч євро

 

В нашій області Служба безпеки України заблокувала незаконне вивезення оптових партій деревини цінних порід до однієї з європейських країн на 300 тисяч євро.
Як повідомляє Катерина Дрога з обласного управління СБУ, оборудку організувала приватна підприємиця з Черкащини, яка має меблевий бізнес. «Встановлено, що вона уклала контракт на 300 тисяч євро із закордонною компанією на поставку пиломатеріалів листвяних порід дерев. Під виглядом інших видів деревини вона планувала продаж акації, яка в Україні заборонена до експорту», – розповідає пані Катерина.
За її словами, лісопродукцію жінка закуповувала у роздріб у місцевих комерсантів. Аби приховати нелегальний експорт жінка вносила до митної документації недостовірні відомості щодо виду деревини. Оперативники спецслужби затримали вантажівку із незаконним товаром під час процедури оформлення вантажу на посту «Черкаси-центральний». Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили вантаж цінних порід, що був прихований під задекларованою деревиною. Слідчі органів безпеки розпочали провадження за ч. 2 ст. 201-1 Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення організаторці незаконних трансферів про підозру. Тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до протиправної оборудки.
Викриття незаконної діяльності проводилось під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури.

scroll back to top

Коментарі  

Юрий
+2 #1 Юрий 23.02.2021, 21:34
жінка це ім'я чи фамілія?Аж смішно.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.