Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

ВО «ЧЕРКАЩАНИ» здійснили мрії дітей

2020 06 01 podarynok

 

До Міжнародного дня захисту дітей, який святкують 1 червня, районна організація ВО «ЧЕРКАЩАНИ» стала спонсором благородної акції – Виконай мрію дитини.

Директор Терцентру Галина Кравченко передала «ЧЕРКАЩАНАМ» список дітей, які перебувають на обліку у відділенні організації надання соціальних послуг. Це діти з малозабезпечених та категорійних родин. Вони написали свої бажання, попросили того, що хотіли б отримати у подарунок, але батьки чи опікуни не можуть їм таке придбати.

 

2020 06 01 podarynok1

 

2020 06 01 podarynok2


Завдяки підтримці депутата районної ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Віктора Золотоверхого всі бажання малюків були виконані. «ЧЕРКАЩАНИ» закупили іграшки, розвиваючі ігри, набори м’ячів, футбольні, надувні м’ячі, ігрові абетки і багато інших сувенірів. Все за списком дітей, за їхнім смаком, враховуючи побажання і зовсім малих, і старших.
У ці вихідні Віктор Золотоверхий та Степан Косенко розвезли подарунки 25-тьом дітям. Довгоочікувані іграшки отримали дітки із Самгородка, Пастирського, Носачева, Ковалихи, Макіївки, Голов'ятиного, Мельниківки та Сердюківки. До цієї акції також долучилась Смілянська райдержадміністрація.

 

2020 06 01 podarynok3

 

- Було дуже приємно дарувати дітям подарунки, бачити у їхніх очах радість від несподіваного сюрпризу і здійснення бажання, - розповідає представник ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Степан Косенко. – Тому наша Всеукраїнська Організація і надалі дбатиме про захист дітей, допомагає втілювати їхні мрії.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.