Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Березняківська ОТГ одержала нове поліцейське авто

2020 02 19 polise

 

Офіцерам громади Черкащини вручили службові автомобілі. Дісталося таке авто і Березняківській ОТГ.
Загалом, як повідомляють в обласній поліції, голова Нацполіції Ігор Клименко вручив офіцерам громади Черкащини ключі від 27 службових автомобілів «RenaultDuster».
Кожен транспортний засіб укомплектовано всім необхідним для роботи працівника поліції – планшетом, принтером, аптечкою, іншими речами, які стануть у пригоді поліцейському в разі необхідності надати термінову допомогу людям. Тож відтепер офіцери Червонослобідської, Білозірської, Руськополянської, Леськівської, Кам’янської, Лебедівської, Чигиринської, Березняківської, Зорівської, Великохутірської, Михайлівської, Вільшанської, Мліївської, Єрківської, Матусівської, Лип’янської, Бужанської, Соколівської, Ладижинської та Паланської та інші матимуть службовий транспорт.

 

2020 02 19 polise1


Черкащина стала третьою областю в Україні, де приступили до роботи поліцейські офіцери громади. Раніше проєкт успішно впроваджено на території Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Перед призначенням кожен поліцейський офіцер громади пройшов ретельний відбір та тримісячний поглиблений курс підготовки за участі українських та іноземних фахівців.
За словами Ігоря Клименка, поліцейський офіцер громади – проєкт, який Україна запустила у травні минулого року, а нині презентувала його і в Черкасах.
«У сільській місцевості проживає понад 27 мільйонів громадян – це більша частина населення нашої держави. І тому проєкт має назву «Я тут». Проєкт створений для об’єднаних територіальних громад, аби кожен громадянин нашої держави, в найвіддаленіших куточках, в кожному селі відчув захист», – наголосив Ігор Клименко.
Також голова Нацполіції зауважив, що реалізація цього потужного проєкту стала можливою завдяки співпраці із міжнародними партнерами.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.