Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

У боях за Бахмут загинув поет і музикант Данило Подибайло

Йому було 26 років. Данило — випускник Маріупольського державного університету. «Ще у студентські роки проявляв виключні патріотизм і любов до рідної країни. Хлопець писав пісні про АТО, організовував концерти та виїзди музичних гуртів до військових частин», — йдеться на сторінці закладу.
У березні 2022 року Данило зміг вирватись із блокади Маріуполя. Вступив до лав тероборони. Стояв на захисті Києва, потім брав участь у звільненні Харкова.
«Він був музикантом, співаком, поетом. Мріяв видати книги, глибокі за змістом, як і він сам. Данило був одним із найкращих у місті майстром з освітлення сцени та звукорежисером. А ще він вивчав IT і мріяв після війни запустити щось круте, незвичайне, власне — були у нього ідеї щодо стартапу», — розповідає місцеве видання 0629.com.ua.

 

2023 06 05 Danilo


Наші співчуття рідним та друзям. Дякуємо, що захищав.
«Останню твою ніч по цей бік світу, де ти так яскраво і круто всі 26 років запалював, проведу з тобою, сяйво очей моіх. Наговорюсь і навіть дозволю собі трохи слізок. А що ти мені зробиш? Мені трошки треба. Я й так понад 3 доби тримаюсь молодчагою. Для тебе», – пише на своїй сторінці в ФБ згорьована мама Данила – Марія Подибайло.
І додає, звертаючись до загиблого сина-Героя, ти звів мене для всіх в якийсь абсолютний абсолют, а мені тепер бери і відповідай тому анонсованому образу крутої мами Данилка! Щоб ти не виглядав марнослівним.
Сенс мого життя! Пишу тут, хоч ти роками не заходиш у фб. Тому логічно. Не відповісиш - значить просто не туди написала. В твоєі мамусі завжди була залізобетонна логіка, скажи?
Вчора я побачила тебе. І мені стало легше. Навіть не легше, а зовсім легко. Ти забрав весь біль. Забрав егоїстичний відчай і саможаління. Натомість, передав мені неймовірне відчуття того, що зможу далі жити. Бо знаю, що ти нікуди не дівся. Ти звільнився просто з усіх фізичних посад, які обіймав в нашому житті. Отримав просування по службі і пішов на підвищення. І тепер просто працюватимеш нашим щастям дистанційно. Мабуть навіть ще більше зможеш. Бо часу тепер буде вдосталь. І можливостей теж… Оберігай і далі нас, своїх дівчат, будь ласка! Як вмієш тільки ти, мій ангелику!
Там де ти - вийняткові фахівці і ангели без лапок. Навіть назва не зміниться. Був підрозділ аеророзвідки «Ангели». А тепер - підрозділ ангелів. Небесних. Це щось теж про пташок? Чи чим ти тепер там займатимешся зі своїми новими побратимами? Хоч дай знати якось, ок?
Я щаслива, що ти встиг знайти всі відповіді на ті глибинні питання, які стільки років зводили тебе з розуму аж до роздертого серця і оголеної душі… Мій Наруто! Мій СанКай! Моє щастя дароване мені за якусь дуже хорошу поведінку, мабуть. Але коли це я встигла такою зразковою бути? Може ти мені авансом? Подумаю над цим якось…
Мені протягом цих днів тисячі людей бажали «сил пережити ГОРЕ». Не сперечаюсь з ними. Але точно розумію, що я пережила ЩАСТЯ… І тепер буде щось нове. Просто знаю, що ти підкинеш мені яких нових скілів на побудову іншої моделі щастя. В якій ти якось по-іншому присутній. Я освою цю техніку, обіцяю.
Дякую за нашу досконалу ЛЮБОВ, яка ніколи не перестає. Нічого не вимагає натомість. Просто живе десь в районі сонячного сплетіння та циркулює по всіх клітинах з кровʼю…
Дякую, що є моїм Вчителем і кращим другом. За честь знати твоє прекрасне потаємне і разом з тобою народжувати нові смисли.
Вранці всі, хто зможе, хто тут прийдуть з тобою побачитись. От так завжди - такий собі привід зібрати всіх докупи. По доброму не знаходимо час.
Скажи чесно, як тобі найкрутіший хайп твого життя? Тисячі людей зрефлексували новиною. Краще б із будь-якоїіншоі причини… Але вже як є…
Дозволь, я не буду перерізати нашу пуповину і далі? Мені дуже треба. Вона аж до неба, не триматиме тебе. Просто най буде.
Дякую, що був саме таким.
І будь мені чемний, моє щастя! Я теж буду!
Я так хотіла розказати тобі 2 таємниці-таємниці. Все ненаважувалась. Відкладала. Одній 26 років, а іншій - біля 8. Цікаво, ти ж знав їх? Мені часом здавалось, що так. Дай знати, якщо знав. І що думаєш про це. Дуже хочу. Бо дуже важлива твоя думка… а так більше не було між нами таємниць, ніби. Чого не знала - деталі. А ні, є одна, яку ти зробив закладку саме на такий випадок. Через командира. Вже знаю. Думаю, що зможемо вирішити. З В-тою.
Дай мені вранці не плакати. Дай бути гідною твого масштабу. Мій магнетично прекрасний, мій досконалий Сину, ЛЮБЛЮ тебе! Дякую, що був таким і дістався мені!
До зустрічі завтра о 10 на ракушці київського крематорію. Будемо виконувати одну із твоїх забаганок (закреслено) заповітів.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.