Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

У Смілі створили нову комісію з питань наповнення бюджету

 

 

На черговому засіданні виконавчого комітету було створено нову комісію з питань наповнення бюджету, забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів, стягнення заборгованості по податкам та зборам на території Смілянської міської територіальної громади.
Основне її завдання – наповнювати міський бюджет. За словами першого заступника міського голови, у нашому місті є багато підприємців, які не сплачують податки. Через це у казні утворилась недоїмка. Проте є резерви, щоб наповнити бюджет.
Тож на комісію будуть запрошувати усіх, хто має заборгованість щодо сплати податків або уникає цього «приємного» обов’язку. Якщо люди добровільно не сплачуватимуть податки, то влада обіцяє готувати матеріали на них у прокуратуру.
Комісія має право:
- Заслуховувати на своїх засіданнях представників суб’єктів господарювання для розгляду питань своєчасності і повноти сплати податків, інших обов’язкових платежів, погашення податкового боргу.
- Одержувати в установленому порядку від управлінь, відділів, інших структурних підрозділів виконавчого комітету Смілянської міської ради, підприємств, установ і організацій, суб’єктів господарювання інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань.
- Звертатися до контролюючих органів з ініціативою проведення перевірок суб’єктів господарювання з питань сплати податків і зборів.
- Залучати до участі у своїй роботі представників управлінь, відділів, інших структурних підрозділів виконавчого комітету Смілянської міської ради та державних контролюючих органів за погодженням з їх керівниками.


До складу комісії ввійшли:
Лисенко Олександр Володимирович - перший заступник міського голови – голова комісії,

Бубнова Лариса Олександрівна - головний спеціаліст відділу по плануванню доходів та фінансування установ виробничої сфери фінансового управління – секретар комісії.

Члени комісії:

Ткач Світлана Миколаївна - заступник начальника управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин міста;

Сватко Галина Ярославівна - заступник начальника фінансового управління-начальник відділу фінансування бюджетної сфери;

Нестеренко Роберт Петрович – начальник відділу по плануванню доходів та фінансуванню установ виробничої сфери фінансового управління;

Матвєєнко Лариса В’ячеславівна – начальник управління економічного розвитку;

Почтар Наталія Володимирівна - головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів;

Шмонова Наталія Георгіївна - головний спеціаліст відділу з питань праці та надання соціальних послуг;

Смілянське Управління Пенсійного фонду України в Черкаській області (за згодою);

Представник Смілянської ОДПІ ГУ ДПС у Черкаській області (за згодою).

scroll back to top

Коментарі  

Александр
+5 #1 Александр 29.06.2022, 00:28
краще всього наповнить бьюджет, зарплата ось цієї комісії :)
всю зарплату членів комісії в бьюджет Сміли!!!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.