Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

У багажнику авто знайшли тіло чоловіка

У Тальному на перехресті вулиць Шевченка та Чорновола виявили автомобіль ВАЗ-2107. У його багажнику знайшли тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями.
Як повідомляють в обласній поліції, повідомлення про це надійшло близько 20:30 години до районного відділу поліції від місцевого мешканця. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Звенигородського районного відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники слідчого управління ГУНП в Черкаській області.
«Правоохоронці попередньо встановили, що чоловік напередодні поїхав з дому та не повернувся. Тальнівчанину було 54 років, він займався обміном валюти. Зловмисники завдали йому кілька ударів по голові від чого той і помер», - розповідають у поліції.

 


Його тіло знайшли у багажнику авто. При чоловіку була значна сума готівкою.
У поліції розглядають різні версії, зокрема і вбивство через його діяльність. Наразі правоохоронці вживають усіх заходів для розшуку та затримання нападників. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.
«До розшуку та затримання зловмисників залучені співробітники усіх служб та підрозділів поліції Черкащини. Просимо усіх, хто володіє інформацією, що допоможе слідству встановити нападників, надавати її на лінію 102», – зазначають у поліції області.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.