Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

За останні 12 годин в області сталося 5 ДТП, є загиблі

 

За останні 12 годин медики екстренки нашої області виїжджали рятувати постраждалих у п’яти аваріях, дві з яких були смертельними.
Як повідомляє Ірина Назарок з обласного Центру екстреної медичної допомоги, поблизу Умані автомобіль ВАЗ зіштовхнувся з вантажівкою, одного травмованого затисло в машині. На місці медики надавали допомогу 40-річному чоловіку. Його зі закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доправили до Уманської ЦРЛ.
У Ватутіному на вулиці Кривошеї водій легковика здійснив наїзд на пішохода. Медики швидкої, надавши допомогу, доправили 40-річного чоловіка до Звенигородської ЦРЛ зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою та переломом ребер.

 


Поблизу села Краснопілка на трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП. Там зіштовхнулися автомобілі Toyota та Mercedes. До місця події виїхало дві бригади екстренки. Фахівці швидкої надавали допомогу 55-річному чоловіку із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку і 45-річному чоловіку зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом, закритою травмою живота та забоєм грудної клітки. Обох постраждалих доправили до Уманської ЦРЛ. Пасажир з автомобіля Mercedes, чоловік 45-ти років від отриманих травм загинув на місці.

 


Поблизу Жашкова легковий автомобіль в’їхав у відбійник. Медики надавали допомогу 27-річному пасажиру. Його зі закритим переломом та гематомою передпліччя доправили до Жашківської ЦРЛ.
Поблизу села Валява на Городищині зіштовхнулися легковик та вантажівка (фото 1, 2, 3). До місця події одразу виїхали дві бригади екстренки. Як виявилось, водійка автомобіля Suzuki, не впоравшись з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіштовхнулася з вантажним автомобілем. Медики надавали допомогу 40-річній кермувальниці Suzuki. Її зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, скальпованою раною голови та забоєм грудної клітки доправили до Городищенської ЦРЛ. Пасажирка, жінка приблизно 35-ти років, від отриманих травм загинула під час аварії.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.