Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

РЕАЛЬНА НАДІЯ НА ПОКРАЩЕННЯ СТАНУ ДОРІГ У МІСТІ

 

Черкаською облдержадміністрацією на початку року для ремонту комунальних доріг, які проходять через Смілу, було виділено лише 4 млн. грн. Відсутність об'їзної дороги змушує транзитний автотранспорт їхати вулицями Незалежності, Соборній, Перемоги, Героїв Холодноярців (дорога Н 01 Київ – Знам'янка), Трипільській та Уманській (дорога Н 16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань).

Щодня сміляни проїжджаючи по цих вулицях чи то громадським транспортом, чи то власним автомобілем - відчувають їх критичний стан. І кожному зрозуміло: для проведення ремонтних робіт, доведення їх до нормального стану треба немалі кошти – і все це при скрутному міському бюджеті.

У планах міської влади провести капітальний ремонт вулиці Чмиренка (пересікає вул. Трипільську) та поточний середній ремонт вулиць Севастопольської та Перемоги.

Міський голова Сергій Ананко звернувся за допомогою у вирішенні фінансової сторони питання до народного депутата Олександра Завітневича. За його сприянням місто вже отримає на ремонт доріг державного значення вдвічі більше від запланованого – 8,5 млн. грн.

Крім того, Сергій Ананко нещодавно звернувся до голови Державного агентства автомобільних доріг Олександра Кубракова з проханням сприяння щодо можливості прийняття на баланс ділянок автодоріг державного значення, що знаходяться в адміністративних межах міста, та можливого повного капітального ремонту цих ділянок. Є вже домовленість щодо проведенням найближчим часом трьохсторонньої зустрічі міського голови з народним депутатом Олександром Завітневичем та Олександром Кубраком.

У смілян з'являється надія щодо реального покращення стану доріг у місті – а це все питання привабливості міста та безпечності дорожнього руху  - повідомляють на сайті міської ради.

 

 

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.