Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

У районі діє 26 волонтерських осередків

2019 12 06 veteranu

 

Районна рада ветеранів спільно із територіальним центром соціального обслуговування особливу увагу приділяють розвитку волонтерства за напрямками «Пенсіонер-пенсіонеру», «Діти-ветеранам», «Твори добро, бо ти на землі людина», «Допоможемо ветерану», «Оточимо турботою самотність».
Як повідомляють у територіальному центрі соціального обслуговування, в нашому районі діє 26 волонтерських осередків, працює 123 волонтери, які надали більше 5 тисяч послуг тим, хто потребує допомоги.
«Завдяки волонтерам з числа пенсіонерів, небайдужих людей у цьому році ми змогли допомогти більше 500 громадянам, малозабезпеченим сім’ям району одягом, взуттям, продуктами харчування»,– кажуть фахівці територіального центру.
За їхніми словами, добре потрудилися волонтери сіл Куцівка, Сунки, Березняки, Носачів, Голов’ятине, Залевки. Тільки завдяки вчителям-пенсіонерам, небайдужим і активним волонтерам у смілянських селах працюють Університети ІІІ віку, клуби ветеранів, любительські об’єднання.
«Їх очолюють наші волонтери, чиї серця наповнені любов’ю до людей, прагненням підтримати їх і продовжити їхнє довголіття. Це декан факультету Університету ІІІ віку «Цвіт осені» Ташлика Ліна Самура, її заступник Галина Гузьман, керівники клубів та любительських об’єднань сіл Сунки – Катерина Полякова, Куцівка – Валентина Чернявська, Тернівка – Олександра Дьогрик, Попівка – Людмила Павловські», – зазначають у територіальному центрі.
І додають, напередодні Всесвітнього дня волонтерів на обласному зльоті волонтерів побувала і делегація смілян на чолі із головою районної організації ветеранів Сергієм Латенком та директором терцентру Галиною Кравченко. Добрі слова вдячності та подарунки отримали волонтери Костянтинівки та їх сільський голова Олексій Шульга.
«День волонтера – це добра нагода ще раз сказати добре слово про людей, які роблять наш світ милосерднішим. Саме це є їхньою винагородою, яка вимірюється не в грошовому еквіваленті, а в людській вдячності. Дякуємо їм за щедрість душі і доброчинність», – зазначають у територіальному центрі соціального обслуговування.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.