Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

На виконкомі найбільше сварились через водоканал та вуличне освітлення (відео)

2019 11 15 vukonkom

 

14 листопада під головуванням заступника міського голови Павла Кондратенка відбулося засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 12 членів виконкому. На засіданні розглянули 20 питань.
Найгарячіші дискусії були з приводу роботи КП «ВодГео». Головний економіст водоканалу Катерина Коломієць проінформувала присутніх про те, що адміністрація КП готує нові економічно обгрунтовані тарифи на 2020 рік. Для цього створено спеціальну робочу групу. Члени виконавчого комітету теж можуть бути задіяні у цій групі для детального вивчення питання тарифів і уникнення непорозумінь при подальшому голосуванні за це. Відразу погодилися працювати у цій групі Віктор Овчаренко та Олег Трушкевич.

 


Проте, почувши про чергове підняття тарифу на воду, депутат обласної ради і член виконкому Олексій Давиденко не міг змовчати. Він висловив свою думку, що працівники водоканалу погано працюють, не можуть навести порядок, знайти витрати води, мовляв, самі зарплати досить високі отримують, а роботу свою не виконують. Тут же він згадав проблеми із вуличним освітленням у місті, за що йому дуже соромно перед смілянами. Олексій Давиденко поцікавився, куди діваються кошти – а це і 400 тисяч гривень, і 300 тисяч гривень, які нещодавно виділялися на освітлення, а Сміла знову темна. Його підприємство може дати лампочки для освітлення кількох вулиць, але представники водоканалу вже більше місця не можуть забрати ті лампочки і вкрутити їх у ліхтарі.

 


Всі ці претензії мужньо вислухала головний економіст водоканалу і запропонувала не кричати, а вирішувати проблеми спільно.
А в основному на засіданні виконавчого комітету розглядали мирні не конфліктні питання. Члени виконкому затвердили Інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення адміністраторами центру надання адміністративних послуг, висновки органу опіки та піклування щодо можливості виконання обов’язків опікунів.
Начальник відділу культури Ірина Бобошко проінформувала про списання основних засобів відділом культури.

 

2019 11 15 vukonkom2


Затвердили фінансовий план комунального підприємства «Готельний комплекс «Сміла» на 2020 рік. Домовились, що частину прибутків готель витрачатиме на ремонт зовнішнього вигляду будівлі, щоб центр міста був привабливішим. Ухвалили рішення щодо впорядкування торгівлі по вулиці Телеграфній, що прилягає до споживчого товариства «Універсальний ринок м. Сміла».
Члени виконавчого комітету розглянули та прийняли відповідні рішення, які підготувала служба у справах дітей.

scroll back to top

Коментарі  

Зе
+5 #1 Зе 15.11.2019, 12:49
Це якийсь сюр, водоканал вiдповiдае за освiтлення мiста, анекдот.
Тому i немае освiтлення, ну клоуни.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.