Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

 

26 травня, відбувся відкритий чемпіонат Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (ОСДЮСШОР) з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007, 2008-2009 років народження.
Про успіхи команди юних легкоатлетів КДЮСШ "Юність", яка представлена здобувачами освіти ОЗО "Балаклеївський ліцей імені Євгенії Гуглі", повідомив їх тренер Юрій Ткаленко. Ці спортсмени з великим задоволенням беруть участь у подібних заходах, адже є можливість випробувати свої сили та повчитися у більш досвідчених спортсменів. Цього разу вихованці "Юності" вибороли 7 золотих, 6 срібних та 5 бронзових нагород Загалом - 18 призових місць!
І місце: Манько Анрій (ядро), Лагунов Роман (ядро, спис), Строцька Іванна, Топчій Артьом, Коломієць Володимир (п/к) (усі диск), Таран Артем (довжина).
ІІ місце: Артеменко Анна (ядро, диск), Топчій Артьом (ядро), Строцька Яніна, Манько Андрій (обоє диск).
ІІІ місце: Удовенко Максим (біг 60 м), Полонець Каріна (ядро, диск), Волинець Олександр, Строцька Яніна (обоє ядро).
" Про рівень результатів говорить те, що юні легкоатлети при цьому 23 рази перевершили нормативи юнацьких та ІІІ дорослого розрядів. Крім призерів, хочу відмітити ріст результатів Максименко Тетяни, яка цього разу зупинилася лише за крок від фіналу (5 місце), а також наймолодших - Тимошенко Софію (2011р.н.), Таран Валерію (2010р.н.), Хіжняк Валерію та Стукало Ангеліну (обоє вперше виступали на подібних змаганнях). Ваші перемоги - це наше майбутнє! Вони не за горами. Дякую усій дружній команді легкоатлетів та їхнім батькам, які завжди знаходять можливість відпустити дітей на змагання." - підсумував Юрій Ткаленко.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі