Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Медики обласної екстренки здійснили черговий свій рейс для транспортування пацієнтів автобусом швидкої медичної допомоги «Софія».
Про це повідомляє Ірина Назарок з обласного центру екстреної медичної допомоги.
За її словами, цього разу було перевезено загалом 11 пацієнтів. П’ятеро були у важкому стані, зокрема, троє на апаратах штучної вентиляції легень, один з кисневою підтримкою, один тяжкохворий лежачий та шестеро сидячих пацієнтів. Усіх доправлено до лікувальних закладів України.

 


У кожного пацієнта, говорить Ірина Назарок, свій сум і свій біль, пов'язаний з війною, з думками про рідних та побратимів. Але всі, уточнює вона, добре перенесли довгий час у дорозі, адже медики надавали всю необхідну допомогу та намагались полегшити перебування в автобусі максимальною підтримкою та піклуванням.
Пані Ірина щиро дякує усім, хто доклав максимальних зусиль, щоб медики могли транспортувати пацієнтів цією «реанімацією на колесах». Добрі слова вона говорить і на адресу водіїв «Софії» та черкаської поліції, яка супроводжувала автобус. Адже вони зробили усе можливе, аби дорога для важких хворих була швидкою та безпечною.
«Бажаємо нашим пацієнтам якнайскорішого одужання, адже усіх нас чекає така бажана Перемога. Ще на один день ближча», – підсумовує Ірина Назарок.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі