Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На території нашого району успішно діє логістичне підприємство, яке є частиною великої української компанії і спеціалізується на послугах залізничного транспорту.

 


Про це розповідає Валерія Бандурко, голова Черкаської районної військової адміністрації.
За словами директора виробництва, наразі підприємство обслуговує потреби корпорації з ремонту залізничних вагонів, оновлює обладнання, формує штат робітників та має конкурентну заробітню плату.
Розвиток виробництва у нашому регіоні розпочався у листопаді 2021 року з будівельних та інших підготовчих робіт. Запуск виробництва співпав з початком повномасштабної війни, але наразі тут створено більше ста робочих місць та вкладено мільйони інвестицій.
«Разом з заступником голови ОВА Олександром Турченяком, міським головою сміли Сергієм Ананком поспілкувалися з керівництвом підприємства про перспективи діяльності виробництва, проблемні питання роботи в умовах воєнного стану, обговорили шляхи подальшої взаємодії бізнесу та влади на користь суспільства і майбутньої перемоги», – говорить пані Валерія.

 


І підсумовує, тримати стабільний економічний фронт - дуже важливо для всього регіону та вцілому країни. Відрадно, що бізнес-структури продовжують розвивати підприємства навіть в умовах повномасштабної війни.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі