Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно недобросовісного підрядника.
За процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно керівника підрядного підприємства, який заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах та вчиняв службове підроблення.
Значні кошти виділялися на ремонт дорожнього покриття, але потрапили до рук недобросовісного підрядника. Тож підрядника звинувачують за статтями ч. 5 ст. 191 і ч. 2 ст. 366 КК України.
За даними слідства з’ясувалося, що обвинувачена особа повинна була виконати договір підряду з капітального ремонту дорожнього покриття однієї з вулиць міста Сміла. Проте підрядник, використовуючи своє службове становище, завищив вартість фактично виконаних робіт та використаних матеріальних ресурсів. У результаті цього управлінню житлово-комунального господарства Смілянської міської ради заподіяно збитків на суму більш як 633 тис. грн.
Зараз із підозрюваним розбираються у суді. Проте прокурори нагадують: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі