Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цього року завершується відновлення 75 кілометрів автодороги Н-01 Київ – Знам’янка від міста Сміла до кордону Київської області у рамках програми Президента «Велике будівництво».

 


Як повідомляють у Службі автомобільних доріг області, наразі вже розпочалися роботи із влаштування верхнього, останнього шару асфальтобетонного покриття, на 10-кілометровій ділянці від кордону Київської області до села Ситники і до в’їзду у місто Корсунь-Шевченківський (км 123 + 687 — км 133 + 687).
Водночас вже завершено роботи із влаштування верхнього, останнього шару асфальтобетонного покриття від села Ситники і до в’їзду у місто Корсунь-Шевченківський (км 133+687 – км 143+923).
Також вже завершено роботи із влаштування верхнього, останнього шару асфальтобетонного покриття у селі Орловець на ділянці 176+000 – км 183+717. Зараз на цій ділянці проводяться роботи із планування та укріплення узбіччя, пізніше розпочнуться роботи із влаштування дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та пішохідних переходів з автономним освітленням.
У 2021 році буде відремонтовано 54 км автодороги Н-01 та вже відремонтовано шляхопровід через залізницю у місті Городище. Загалом від міста Сміла до кордону Київської області у 2020-2021 роках відновлено 75 км автодороги Н-01 у межах Черкаської області.
У рамках ремонтних робіт на дорозі влаштовано новий конструктив дорожнього одягу: основа зі щебенево-піщаної суміші, оброблена цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.
Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі