Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

Смілянам дуже сподобалися виступи молодих виконавців міста Сміла.
- У нас виросли і отримали першу музичну освіту справжні таланти, якими ми пишаємося. Вдячна нашим смілянським працівникам культури, педагогам, наставникам, керівникам гуртків і музикантам, які вміють роздивитися талановитих дітей та заохотити їх займатися творчістю, - сказала начальник відділу культури Ірина Бобошко, яка щиро подякувала всім організаторам та учасникам великого вечірнього концерту, що відбувся на головній сцені міста.
Гарно заспівав вокальний дует у складі Аміни та Софії Носенків (13 років), вони виконали пісні на слова і музику Алли Івашини «Хай день народження» та на слова і музику Олександра Осадчого - «Посміхайтеся». Юна артистка Марія Федченко ( 15 років) - вихованка дитячої школи мистецтв, дипломант міжнародних конкурсів та фестивалів «Зірки Всесвіту», «Світ талантів» заспівала пісню «Палала».
Віталій Кононенко (35 років) – керівник зразкового дитячого колективу «Ерідан» Будинку дитячої та юнацької творчості обрав для виконання пісні із репертуару Олександра Кварти «Струмочок» та «Лише у нас на Україні».
Євгенія Тихомирова (30 років) - солістка гурту «Коляда», майже 20 років на професійній сцені. Вона сама авторка багатьох пісень. Має власне вогняне шоу. Євгенія подарувала публіці хіти із репертуару групи «Хард кіс» - «Хто як не ти» та «Коханці».
Анастасія Мигаль (15) - вихованка дитячої школи мистецтв. Володарка першого місця Міжнародного конкурсу «Зірка фест» в Польші, а також отримала перше місце Всесвітнього марафону – конкурсу «Зірки Всесвіту», стипедіатка премії міського голови. Вона ще краще за оригінал переспівала репертуар рок-гурту «Океан Ельзи», зокрема, пісню «Я так хочу до тебе».
Софія Набок – 16 років, вихованка дитячої школи мистецтв, володарка Супер - гран прі конкурсу «Квітнева фантазія» м. Дніпро -2021, гран прі 2021 Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Сяюча зірка», стипендіатка премії міського голови. Вона співала пісню із репертуару групи «Хард кіс» - «Кораблі».
Марина Даниленко (35 років) – солістка міського будинку культури. Виконала хіт із репертуару Наталки Карпи «Долею поцілована».
Артем Головльов (11 років) – вихованець дитячої музичної школи №2. Валерій Зубков «Зустріч» - мелодія із кінофільма «Циган» (електрогітара).
Максим Діденко (18 років) – випускник дитячої школи мистецтв, а нині студент Черкаського музичного училища ім. Гулака Артемовського, переможець міського конкурсу юних талантів «Пролісок – 2019». Він так гарно співав, що смілянські дівчата закохалися у нього і створили його власну фан-зону.
Виступила зірка нещодавнього шоу «Співають всі» Софія Артеменко (13 років) – вона переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, виконує народні пісні в сучасній обробці. Як завжди, дівчинпа зібрала багато оплесків і вдячності від глядачів.
Чудово виконувала пісні Анна Корнійчук (16 років) – студентка Черкаського музичного училища ім. Гулака Артемовського, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів.
Сміла має таланти – це факт!

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі