Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

З 15 вересня розпочинається гурткова робота Центру дитячої та юнацької творчості. Але досвідчені керівники гуртків вже працюють з дітками, починають новий курс навчання і виховання, набирають групи.
Завдяки організаційній підтримці директора Тернівського ліцею Анатолія Шулежка та за ініціативи вчителя Івана Тараненка, вихованці гуртків «Терник» та «Основи медіаграмотності» відвідали Черкаський краєзнавчий музей та прогулялись обласним центром.

 


Дітям дуже сподобалась екскурсія в музей, вони зацікавились історією рідного краю і були вражені новими знаннями про колекцію з метеликів, великих тварин і птахів. У свою чергу екскурсовод відзначила, що таких допитливих, ввічливих і слухняних діток, як із Тернівки, у неї ще не було.

 

 

 

Подорож у Черкаси у всіх залишила приємні враження.

 

 

Нагадаємо, Центру дитячої та юнацької творчості Смілянського району після утворення ОТГ перейшов до Березняківської сільської ради. Цього року, як і минулого, ЦДЮТ за договором та домовленістю надає освітні послуги КЗ «Тернівський ліцей» Тернівської сільської ради. Цього року у Тернівському ліцеї працюватиме 6 гуртків: «Історичне краєзнавство» - керівник гуртка Кирилюк Наталія Іванівна; «Медико-санітарна підготовка «Юний рятівник» - керівник гуртка Приймак Алла Анатоліївна; гурток «Козацько-лицарське виховання» - керівник гуртка Тараненко Іван Миколайович; «Основи медіаграмотності» - Билина Руслан Миколайович; «Загальна фізична підготовка (ЗФП)» - керівник гуртка Волошин Роман Андрійович та хореографічний гурток «Калинонька» під керівництвом Ніни Миколаївни Кондратенко.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі