Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

На 24 червня запланована чергова сесія міської ради. Тому цей тиждень депутати активно працюють у постійних комісіях, вивчаючи питання, за які доведеться голосувати.
Вже відбулись комісії з питань ЖКГ та освіти і медицини. На черзі – бюджетна, з місцевого самоврядування та вдруге скликають земельну комісію, яка не зібралась із першого разу.
Оскільки міська влада перейшла на середньострокове планування, більшість питань присвячені продовженню профільних програм на три роки. Тобто спочатку всі управління і відділи склали свої програми на рік, то тепер всі ці програми продовжують на три роки, тож депутатам доведеться заново за все переголосувати і у зв’язку з цим питань на сесії буде дуже багато.
Із надважливих питань – реорганізація і оптимізація закладів охорони здоров’я міста. Депутати розглянули питання про об’єднання всіх медичних установ міста в одну структуру. Також вони розглянули питання про Статути всіх лікарень і поліклінік нашого міста та внесли поправку про право контролювати ці заклади, впливати на них, на формування їхніх штатів і рівень зарплат. Такого раніше не було.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі