Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

Слідчі обласної поліції спільно з працівниками СБУ та обласної прокуратури припинили діяльність організованої злочинної групи, до складу якої входили державні службовці та колишні співробітники правоохоронних органів.
Як повідомляють в обласній поліції, угруповання діяло в нашій області протягом останніх чотирьох років. Ділки використовуючи бланки органів державної влади, підробляли рішення органів місцевого самоврядування, інші документи та незаконно реєстрували право власності на земельні ділянки в межах історико – культурного центру Єврейської общини Умані.
«Надалі землі реалізовувалися членам релігійної спільноти хасидів для будівництва готелів, що використовуються під час паломництва. Було привласнено близько 8 гектарів землі в місті Умань та Уманському районі на загальну суму понад 10 мільйонів гривень», – розповідають у поліції області..
Наразі земельним фігурантам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачено ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 3 ст. 28 (вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 3 та ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), п. 2 ч. 3 ст. 365 (зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі