Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

З 13 по 15 травня у нашому місті проходить VII відкритий Всеукраїнський інклюзивний турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті Героя України В'ячеслава Чорновола. Змагання відбуваються у спортзалі ДНЗ «Центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів». Цього разу у Смілу приїхали 12 команд зі всієї України. Є представники зі Львова, Чернівців, Макарова, Житомира. Також у тенісних змаганнях взяла участь команда зі Сміли від ДНЗ «ЦППРК», вправно грали тенісисти із Березняківської ОТГ на чолі з сільським головою.

 


Генеральним спонсором тенісного турніру виступило Всеукраїнське Об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ», адже його представники завжди долучаються до патріотичних та спортивних заходів, підтримують розвиток фізичної культури та виховання молоді.
«ЧЕРКАЩАНИ» є не тільки спонсорами цього спортивного заходу, а й господарями турніру, тому що саме обласні депутати від фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» на останній сесії обласної ради вибили на ремонт ДНЗ «Центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» майже три мільйони гривень!

 


Як розповів на урочистому відкритті турніру заступник голови Черкаської районної ради та активний депутат від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр Гончаренко, на заміну вікон у спортзалі обласні депутати виділили 300 тисяч гривень. Окрім того 1 мільйон 570 тисяч гривень – піде на ремонт даху у всьому комплексі, 570 тисяч гривень – на обладнання сигналізацією всього корпусу, 470 тисяч гривень – на сигналізацію у гуртожитку.
Олександр Гончаренко згадував, що коли він недавно працював у ДНЗ «ЦППРК», то докладав багато зусиль, щоб зробити ремонти у закладі, щоб спортзал мав достойний вигляд, щоб був у наявності весь необхідний спортивний інвентар. Зокрема, саме ВО «ЧЕРКАЩАНИ» стали спонсорами придбання іміджевих банерів на спортивну тематику, допомагали з купівлею різних необхідних засобів.

 


Представниця від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та керівник клубу настільного тенісу «Енергія» БДЮТ Світлана Цьома стала головною суддею інклюзивного турніру з настільного тенісу.

 


- Завдяки постійній підтримці «ЧЕРКАЩАН» спортзал ДНЗ «ЦППРК» чи не єдина база в місті, де ми можемо проводити змагання з настільного тенісу. Тут є столи, тут є відповідний зал, є місце, що для нас дуже важливо, - розповіла Світлана Цьома для сайту Сміла.ua. – Завтра ми також будемо проводити дитячі змагання з тенісу – Чемпіонат міста Сміла. ВО «ЧЕРКАЩАНИ» також є спонсорами цього заходу і готують нагороди для переможців.
На урочистому відкритті заходу побували міський голова Сергій Ананко та голова осередку Народного Руху України у Смілі, депутат Віктор Овчаренко, які подякували організаторам та спонсорам турніру за проведення спортивних заходів.

 


Організатором змагань на честь пам'яті Героя України В'ячеслава Чорновола став голова ГО "Культурно-спортивне об'єднання інвалідів" Олександр Іськов. Саме він разом із своїм побратимом та співорганізатором Народним артистом України Василем Данилюком ініціює проведення багатьох мистецько-соціальних благодійних заходів у всіх містах України. Найвідоміші з них проходять вже не один рік. Зокрема, фестиваль-конкурс "Мамина весна", присвячений захисникам Вітчизни та їхнім матерям, міжнародний пісенний фестиваль для дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю». Тож пан Олександр залучив спонсорів та запросив команди, подбав про подарунки, харчування і проживання спортсменів. А після того, коли зіграють всі команди і відзначать переможців, на усіх учасників заходу чекатиме святковий концерт.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі