Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

Наступного року українці перестануть отримувати соціальні пенсії. Про це йдеться в постанові Кабміну №1098.
Право на спеціальну пенсію мали ті, кому не вистачає стажу. Такі виплати призначатимуть лише до січня 2021-го. Після цього літні українці без стажу ризикують зовсім опинитися без допомоги, розповідає Obozrevatel.
Соцпенсія повинна компенсувати різницю між тими доходами, які є, і прожитковим мінімум для непрацездатних. Зараз це - 1712 грн.
Якщо бюджет вашої родини не покриває зазначену цифру, то різницю компенсують із бюджету. Безробітнім виплачують повний прожитковий мінімум.
Однак, за умови наявності другого авто, мотоциклу, або якщо площа житла перевищує 21 "квадрат" на людину і 10,5 "квадратів" на сім'ю, гроші не платитимуть.
Наступного року в Україні планують двічі перерахувати прожитковий мінімум. 1 грудня його підвищать до 2189 грн.

scroll back to top

Коментарі  

**
+2 #1 ** 23.11.2020, 09:55
Ну, на вигляд справедливо. Тому що навіть мінімальну пенсію треба заробити. у нас зараз хто працював і хто непрацював отримує майже однаково. Виникає тоді питання: а навіщо офіційно працювати і сплачувати податки? І не треба розказувати, що не було роботи, що щоб прогодувати та вивчити дітей треба було на Москву їздити і т.д. і т п. . Всі були в таких умовах. І ті хто їздив на Москву купляли квартири, робили дорогі ремонти, гарно вдягались і годувались, і дітей в платних вузах навчали. А більшість тих , хто залишався тут і працював офіційно і не дав своєю працею, щоб Україна зовсім пропала з лиця землі, вдягались аби як, про краще житло тільки мріяли, щоб прогодуватись пахали на огородах і дітей своїх не балували а виховували відповідальними і заставляли гарно вчитись, щоб вони мали змогу вступити до вузів на бюджетні відділення. Ще й коли діти попоступали спуску не давали, щоб гарно вчились і отримували стіпендію.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі