Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 08 06 vidednana

 

На виконкомі розглядали заяву жителів будинку № 20, що по вул. Мазура від мереж централізованого опалення. 100% мешканців цього будинку погодилися на відключення і люди вже отримали дозвіл від спеціальної комісії.
Будинок по вул.Мазура, 20 – це 9-поверхівка, там більше 100 квартир, люди вже три роки хочуть відключитись від централізованого опалення.
Проте заступник директора КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець висловив сумніви у тому, що це дійсно справжні підписи людей. А найголовніше - жителі даного будинку заборгували комунальному підприємству більше 330,5 тис. грн!!! Тому Станіслав Голубець переконував, що поки жителі будинку не розрахуються із КП, їх не можна відокремлювати від системи.
- Як відключаються від централізованого теплопостачання у всій державі? Спочатку йдуть у теплопостачальну організацію – подивитись схему теплопостачання: чи можна відключитись? Потім перевіряють наявність боргу, а потім вже відрізаються. А у нас все навпаки! Люди спочатку йдуть на комісію, отримують дозвіл на відключення, вводять в оману керівництво… і забувають про борги. Це неправильно, - обурювався заступник директора КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець.

Але навіть після внесення змін до проекту рішення щодо проведення відключення будинку лише після повного погашення заборгованності мешканцями будинку за надані послуги з теплопостачання, рішення не набрало необхідної кількості голосів для його прийняття виконавчим комітетом.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі