Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 06 03 kredut

 

Вчора ще під час спроби провести сесію за участі міського голови, з’явилась інформація про те, що представники міської влади самостійно і одноосібно, не порадившись з депутатами, взяли кредит у розмірі 5,6 мільйонів гривень. Депутат Роман Хоменко попросив пояснень у міського голови Олексія Цибка та у начальника фінансового управління Галини Сватко, щоб громада знала всю правду: що це за гроші і куди вони пішли???
Начальник фінансового управління вже підійшла до трибуни і хотіла розповісти, але у залі піднявся ґвалт: мовляв, нічого пояснювати не треба, це питання не стосується порядку денного сесії, фактично сесія не розпочалась, тому начальник фінуправління не повинна виступати…
Почалась лайка і словесна перепалка… Тож це питання забалакали і так і не прояснили.
Пізніше опозиційні депутати, які пильно слідкують за діями міської влади і від яких нічого не приховаєш, надали для Сміла.ua таку інформацію: міська влада дійсно взяла кредит у розмірі 5,6 мільйонів нібито для того, щоб виплатити зарплату медикам. Проте насправді ці кошти пішли на грошову компенсацію міському голові у сумі 780 тисяч гривень за час вимушеного прогулу, які він нещодавно відсудив. А інші кошти використали для оплати захищених статей та виплату зарплати бюджетникам і чиновникам. Медикам так і не дісталося ні копійки.
Яким чином міська влада буде гасити кредит, якщо міський бюджет недоотримає більше 60 млн грн??? Навіщо вішати на Смілу ще один борг??? Питання залишаються відкритими.
Чекаємо коментарів з боку міської влади.

scroll back to top

Коментарі  

Светлана
+5 #1 Светлана 03.06.2020, 12:08
Поетому опозиционные депутаты сняли секретаря горсовета, чтобы тот потом через суд отсудил кучу денег, которые опять же выплатят из городского бюджета!
Круговорот денег по смелянски, браво!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі