Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 05 22 trosha

 

В нашій області, на 150 кілометрі автодороги М-05 "Київ-Одеса", неподалік села Марійка Жашківського району сталася страшна дорожня транспортна пригода. Там зіштовхнулися Toyota Land Cruiser та ВАЗ-21011, загинули 4 людей, ще 4 – у лікарні.
Як повідомляє речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко, після отримання повідомлення на місце події оперативно прибув черговий караул державного пожежно-рятувального підрозділу із міста Жашків.
«Застосувавши спеціальне інженерне обладнання, рятувальники деблокували з пошкоджених автомобілів травмованих осіб та 4 загиблих», – говорить Костянтин Петрович.

 

2020 05 22 trosha1

 

2020 05 22 trosha2


Як розповідає прессекретар обласного центру екстренної медичної допомоги Ірина Назарок, на місці автокатастрофи також працювали три бригади швидкої. У ДТП загинули 6-річний хлопчик, двоє чоловіків 30-38-ми років та жінка такого ж віку.
Медики обстежили та надали допомогу чотирьом постраждалим.
З позашляховика до Жашківської ЦРЛ фахівці екстренки доправили 4-річну дівчинку та 11-річного хлопчика зі струсом головного мозку, забоями та гематомами.
«Швидка, з безперервним моніторингом важливих функцій організму, доправила до реанімаційного відділення Жашківської ЦРЛ дівчинку без свідомості. Також ще одна бригада транспортувала жінку 30-35 років до Уманської ЦРЛ. Жінка перебуває у вкрай важкому стан», – зазначає Ірина Назарок.
Обставини смертельної ДТП з’ясовуються

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі