Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 04 08 enorgo

 

На сесії міської ради розглядали питання про звільнення КП «Смілакомунтеплоенерго» від сплати частини чистого прибутку у міський бюджет за 2020 рік та про використання орендної плати самим комунальним підприємством.
Депутат Анатолій Голуб, працівник цього підприємства, пояснив, що наразі КП знову несе збитки. Була дуже тепла зима. Для містян це добре, а для підприємства – погано, воно недоотримало кошти.
Щоб врятувати критичну ситуацію, всі працівники «Смілакомунтеплоенерго» пішли на три тижні у відпустку за власний рахунок. Із 12 травня КП переходить на новий режим роботи – всього 2 дні на тиждень, сезонні працівники будуть скорочені.
Але все одно підприємство має працювати і готувати місто до наступного опалювального сезону. Тож керівництво КП просить фінансової допомоги у депутатів.
Депутат Антон Кривко висловив своє незадоволення роботою директора КП Ігоря Работенка. Але Анатолій Голуб попросив не змішувати проблеми директора і всього підприємства. Якщо комусь не подобається директор – то одна справа, а нищити все підприємство – не потрібно.
Всі депутати вислухали про проблему, але за ці фінансові рішення так і не проголосували.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі