Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 04 07 uroku

 

Відтепер, з 6 квітня, у будні, починаючи о 10:00, учні 5-11 класів із усієї країни мають змогу навчатися за 11 предметами, онлайн-уроки з яких за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали, мeдіасервіс MEGOGO та YouTube-канал Міністерства освіти і науки України https://www.youtube.com/channel/UCQR9sMWcZshAwYX-EYH0qiA?view_as=subscriber
До переліку уроків, що транслюватимуться ввійшли: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія та біологія.
За кожним класом закріплено телеканал чи медіаресурс, який у будні транслюватиме уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості переглянути їх в Інтернеті.
Так, за класами закріплено такі телеканали:
• 5 клас – Плюс-Плюс та 112 Україна
• 6 клас – ZOOM та News One
• 7 клас – ZIK
• 8 клас – Індиго та УНІАН
• 9 клас – Рада та UA:Культура
• 10 клас – UA:Перший
• 11 клас – М1
Даний проєкт носить назву «Всеукраїнська школа онлайн» і організований спільним зусиллям ОП України, МОН України, Комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій, громадської спілки «Освіторія», а також 40 небайдужих педагогів, що зголосилися стати вчителями для усієї країни.
На YouTube-каналі МОН в описі під кожним відео вчителі також залишатимуть домашні завдання на закріплення теми, які учні зможуть зробити, щоб краще опанувати матеріал. Завдання даватимуться за найпоширенішими в країні підручниками. Посилання на електронні версії цих підручників також можна буде знайти в описі під відео.
Особливість цих занять у тому, що в них беруть участь українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени тощо. Вони відповідають на запитання, вирішують задачі та проводять досліди разом з учителями.
Організатори закликають батьків завантажити розклад уроків та заохочувати дітей навчатись. Залишаємось вдома! Вчимось вдома! 

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
+1 #1 Сократ 07.04.2020, 19:30
Правильно! Лікарні інфекційні закрили, кількість місць для хворих скоротили. Казали "реформа", оптимізація, патамушта денег нет. А тут пандемія БАЦ! Молодці! А тепер діти півроку сидять вдома, вони правду сказати і в школах мало що вчили, а зараз то взагалі, а тут дистанційне навчання придумали. Де таке прописано законами чи Конституцією?! Діти зараз з вчителями блогерством займаються. Особливо дівчатка це полюбляють. А шо так можна?! Якщо так, то тоді і школи можна з половини закрити. А що? Економія яка! Чим більше в суспільстві дебілів, тим легше їх використовувати та ними маніпулювати.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі