Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 02 26 OOS

 

Цього разу волонтери з’їздили у 4 населених пункти Луганської області: село Новозванівка, Золоте, Станиця Луганська та Щастя. Побували у шести бойових підрозділах. Передали українським бійцям, родом із Сміли і Смілянського району, не тільки продукти і смаколики, а й необхідні речі та сувеніри від дітей. Також возили запчастини до автомобілів і маскувальні сітки.

 

2020 02 26 OOS1


Як завжди, на передову їздили хоробрі волонтери: Олександр Парахневич, Михайло Семагін, Анатолій Репало і Михайло Мельничук. Чоловіки говорять, що їхні регулярні поїздки були б неможливими без постійної підтримки місцевих волонтерів та небайдужих патріотів – це Андрій Кулініч, Євген Кулик, Гжегош Міколайчук. Вони допомагають збирати передачу для бійців.
Велика вдячність за регулярну підтримку смілянським підприємцям: Олександрові Василенку, Анатолієві Стригуну, Євгенію Тарану та Сергієві Махаринцю.

 

2020 02 26 OOS2


Постійними волонтерами також є ВО «ЧЕРКАЩАНИ» , ТОВ «Агро-Рось» та ФОП Віталій Лисенко.
Жодна поїздка не обходиться без щедрої допомоги, яку збирають школярі міста і району.
Цього разу передали малюнки та сплели дві маскувальні сітки учні гімназії ім.Сенатора та діти з усіх трьох Балаклеївських шкіл і Теклинської школи.
- Незважаючи на постійну небезпеку, постійний ризик, обстріли та вибухи, наші хлопці добре виконують свою справу, не падають духом, мають бойовий хоробрий настрій, - розповідає Олександр Парахневич. – Не можна забувати, що це війна. У сірій зоні теж небезпечно. І хоча українські бійці забезпечені всім необхідним, вони все одно чекають передачу з дому, їм приємно усвідомлювати, що в тилу їх не забувають, що їх чекають. Тож я вдячний всім небайдужим смілянам, які досі не складають рук і продовжують допомагати українським Збройним Силам. І прошу інших долучатися до доброї справи і теж підтримувати наших воїнів. Продукти і необхідні речі можна приносити на базу за адресою: вул. Незалежності,101, що розташована біля магазину «Порцеляна» поблизу центрального автовокзалу. Там завжди чергує хтось із волонтерів.

 

2020 02 26 OOS3


- Допомога у зборі передачі для учасників бойових дій на Сході також надавалась небайдужими жителями сіл Ротмістрівської ОТГ через заступника голови Ігоря Волошина. Допоміг і директор СТОВ "Лан" Віталій Перканюк, - розповідає член районної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Степан Косенко. Він також долучився до цієї акції і допомагав у підготовці формування передачі, адже Всеукраїнське Об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» не може стояти осторонь, коли нашим воїнам потрібна допомога.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі