Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2020 02 14 doganu1

 

Сьогодні міський голова Олексій Цибко вийшов до місцевих ЗМІ та прокоментував нещодавню провальну нараду з керівниками ОСББ, про яку ми писали 12 лютого  В управлінні ЖКГ покликали голів ОСББ на нараду і зганьбилися своєю некомпетентністю (відео).
- Мене не влаштовує така робота керівництва управління житлово-комунального господарства, - сказав Олексій Цибко. – Не ОСББ створено для ЖКГ, а управління ЖКГ створене для обслуговування потреб ОСББ. Треба налагоджувати співпрацю між управлінням ЖКГ та головами ОСББ, бо це і є прямий зв’язок з громадою. Тому я взагалі хотів би змінити стратегію побудови цих відносин.
Міський голова розповів, що планує більше уваги приділяти вирішенню проблем містян, зокрема, поліпшенню умов і стану благоустрою у дворах багатоповерхових будинків, освітленням та ремонтом доріг біля будинків. Для цього у СКП «Комунальник» збираються створити окремий підрозділ. І щоб все це успішно втілити в життя потрібна підтримка та співпраця з головами ОСББ, яким люди делегували свої повноваження управляти будинками. А від працівників міськвиконкому вимагається знання ситуації, відмінна підготовка до нарад та бажання працювати на користь міста.
Олексій Цибко, демонструючи всю серйозність своїх намірів, оголосив догани за неналежне виконання посадових обов’язків заступнику міського голови з питань ЖКГ, в.о. начальника управління ЖКГ та його заступникові.

 

2020 02 14 doganu

scroll back to top

Коментарі  

Просто
+3 #1 Просто 14.02.2020, 14:08
Давно пора!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі