Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 12 14 sula

 

17 грудня у Києві під стінами Верховної Ради України знову відбудеться акція протесту власників автомобілів на єврономерах – за швидке розмитнення авто.
Лідер ГО «Авто Євро Сила – Сміла» Антон Гилявський повідомив для сайту Сміла.ua, що знову збирає водіїв-активістів, щоб колоною їхати у Київ і підтримати Всеукраїнський рух за доступне розмитнення авто на єврономерах та врегулювання імпорту автомобілів. До поїздки у столицю можуть долучитися всі небайдужі. Звертатися – до ГО «АвтоЄвроСила – Сміла».
- Ми плануємо проведення акції для того, щоб просунути закон про розмитнення авто, бо він щось надовго завис у Комітеті КМУ. Останнє просування цього закону було 2 місяці тому. «Євробляхам» відтермінували штрафи за нерозмитнені автомобілі, але за цей час так і не розглянули та не ухвалили потрібний українцям закон. Тобто депутати витратили наш час. Термін відстрочки штрафів закінчується, а ця проблема залишається на місці. Влада не дотримала своєї обіцянки! Тому ми всі виїжджаємо на Київ. Держава знову обманула свій народ, - розповідає та обурюється Антон Гилявський.
Лідер «АЄС-Сміла» повідомив, що представники АвтоЄвроСили всіх областей України зустрічалися із президентом Володимиром Зеленським, коли він їздив областями країни та розставляв своїх губернаторів. Президент обіцяв вирішити питання з єврономерами. Час минув, а проблему ніхто не вирішує.
- Ми розуміємо, що у нашій державі зараз є багато інших важливих питань, але наша проблема теж важлива. Якщо влада не підтримає законопроект 23 42, то на українців знову чекають непомірні штрафи - у розмірі 170 тис. грн. І ці штрафи будуть розсилатися автоматично усім, хто має авто на єврономерах. Із бази. Прямо по прописці. А виконавча служба буде накладати арешти на майно. Таке вже було в Черкаській області, у м.Золотоноша. АЄС врегульовувала цей конфлікт. Тож треба нарешті впорядкувати «епоху єврономерів» та розв’язати іншу проблему – врегулювання імпорту, ставок на імпорт авто, - сказав Антон Гилявський.
Представники ГО «АЄС-Сміла» також написали листа з вимогою підтримки законопроекту 23 42 нардепові від нашого округу Олександру Завітневичу. Чекають на його дієву реакцію.
Тепер збирають людей на мітинг під Верховною Радою. Адже влада вже третій рік не може вирішити проблему із розмитненням авто.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі