Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 12 12 skalka

 

Жахливі подробиці вбивства жінки у Ташлику оприлюднила поліція.
«Після того, як до Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків у Ташлику вчинено вбивство, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції», – розповідають в обласному управлінні поліції.
І додають, біля домоволодіння в ямі поліцейські виявили тіло жінки без ознак життя та з ранами на голові. Поліцейські встановили, що потерпіла отримала тілесні ушкодження за місцем проживання під час конфлікту із співмешканцем.
Тим часом затриманий чоловік пояснив, що вони разом з жінкою вживали алкогольні напої. Після чого між ними виникла сварка, в ході якої він наніс жінці декілька ударів качалкою по голові. Щоб приховати сліди, зловмисник загорнув тіло потерпілої в ковдру, відніс до бурякової ями та присипав землею.
За вказаним фактом слідчими Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі